Microsoft: Projekat “Kreativna škola” se nastavlja

PCPress.rs ImageZavod za unapređivanje obrazovanja i vaspitanja i Microsoft su potpisali novi ugovor o nastavku projekta „Kreativna škola“, sa ciljem da se  promovišu inovacije u nastavi.

Odabrani radovi, koje su napravili nastavnici Republike Srbije i predstavili na svojim časovima, se objavljuju u elektronskom obliku na veb sajtu www.kreativnaskola.rs, a najbolji radovi se nagrađuju. Svake školske godine se raspisuje nagradni konkurs koji je otvoren za sve nastavnike škola u Srbiji. Nastavnici na konkurs dostavljaju radove koji sadrže detaljan prikaz časa koji uvodi inovacije u nastavi predmeta koji se nalazi u nastavnom programu Republike Srbije, za osnovne i srednje škole. Najbolji radovi se nagrađuju, a iz pristiglih radova se u „Bazu znanja“ izdvajaju primeri iz prakse kojima se slobodno može pristupiti putem interneta.

Zavod za unapređivanje obrazovanja i vaspitanja i Microsoft pozivaju sve nastavnike da učestvuju na novom nagradnom konkursu za najbolje primere primene inovacije u nastavi, po konkursu koji će biti objavljen u „Prosvetnom pregledu“, na veb stranici Zavoda www.zuov.gov.rs i na veb sajtu projekta www.kreativnaskola.rs.

Izvor: Microsoft

 

Facebook komentari:
Pročitajte i:  Neke Windows 11 nadogradnje instaliraće se bez restarta računara
SBB

Tagovi: , ,