Biostar za ljubitelje dobrog zvuka | PC Press

Biostar za ljubitelje dobrog zvuka

Polako stižu ploče s novim Intel platformama, a vesti o jednom od zanimljivijih modela stižu nam od kompanije Biostar, nekada veoma popularne na našim prostorima.

51-IN70DIHS-01-V3

 

Biostar se odlučio da više pažnje posveti ljubiteljima dobrog zvuka, na šta ukazuje i naziv ploče Hi-Fi H170Z3 5.x. Puro Hi-Fi tehnologija obezbeđuje vrhunske audio komponente s posebnim napajanjem zvučnog podsistema koje treba da obezbedi što niži šum i eliminiše smetnje koje potiču od ostalih linija napajanja. Audio-sistem se završava pojačalom snage, pa vam nisu potrebni ni aktivni zvučnici.

Uopšte, celokupnom napajanju ploče je posvećena posebna pažnja, a ugrađeni su X.D.C (eXtreme Durable Capacitors), kondenzatori za koje Biostar tvrdi da imaju 6,25 duži vek od dosadašnjih. Za ljubitelje kućnog bioskopa, tu je BIO-Remote2 – sistem pomoću koga možete da kontrolišete računar baziran na ovoj ploči. BIO-Remote2 uključuje funkcije daljinskog upravljača itouch-pad kontrolera, a pomoći će i prezenterima jer ima i poseban power-point način rada.

b20150817_3

Inače, Hi-Fi H170Z3 je baziran na H170 single-chip arhitekturi i podržava najnoviju, šestu generaciju Core procesora. Ono što je posebno zanimljivo je da pored podrške za novu DDR4 memoriju, postoji i podrška za DDR3 memoriju, pa ne morate odmah da menjate baš sve komponente sistema. Tu su i USB 3.0, PCIe M.2(32Gb/s) i SATA Express(16Gb/s) podrške, te inteligentni Gigabit LAN adapter, a ljubitelje visoke rezolucije obradovaće display-port s podrškom za 4K ekrane. Nadamo se da će se ploča naći i kod domaćih distributera, posebno zbog preporučene cene proizvođača od svega 105 dolara.

Srodne vesti

    Nisu nađene srodne vesti

Za ovaj tekst komentari su zakljuċeni.


DIDS
Case Study Show 2017
Enjoy.ing

Twitter