Casa Systems CMTS rešenja: Kablovski internet sledeće generacije | PC Press

Casa Systems CMTS rešenja: Kablovski internet sledeće generacije

Kablovski internet predstavlja jednu od najbrže rastučih tehnoloških struktura u današnjem svetu. Provajderi kablovskog interneta moraju da pažljivo prate sve tehnološke inovacije koje im omogućuju kompetitivnu prednost a njihovim korisnicima veći kvalitet usluge i niže cene.

router11Kablovski internet DOCSIS 3.0 Gold sertifikacije predstvalja značajan korak napred na ovom polju a donose ga Casa Systems CMTS (Cable Modem Termination System) rešenja koja objedinjuju funkcionalnosti za video-over -MPEG i video-over-IP u samo jednoj platformipo izuzetno kompetitivnoj ceni.

Ovakvo objedinjavanje tehnologija obezbeđuje jedinstvenu tačku za upravljanje HFC spektrom i resursima za sve digitalne usluge, kao i jednostavan prelazak sa jedne na drugu arhitekturu, i to bez skupih troškova nadogradnje.

Casa Systems CMTS rešenja nude sve funkcionalne komponente potrebne za: digital broadcast, digital simucast, switched digital video, kao  i unicast usluge. To su sve oblasti gde je moguće uočiti najveći broj novih usluga i korisničkih funkcionalnosti, pa samim tim i ovi uređaji predstavljaju tačku interesovanja za sve profesionalce iz ove oblasti.

• MPEG – Edge QAM :

Casa Systems CMTS izvršava i podržava funkcije i tradicionalnog EDGE QAM, Conditional Access enkripciju, kao i QAM modulaciju. Ovakvo CMTS rešenje je dramatično povećalo gustinu signala i smanjilo troškove u odnosu na tradicionalno Edge QAM rešenje (M-CMTS).

• Video – over – IP :

Casa Systems CMTS rešenja obezbeđuju fleksibilnu i potpunu implementacija DOCSIS 3.0 po ceni koja će omogućiti video-over-IP, kao ekonomično i održivo rešenje. CMTS sprovodi hijerarhijsku QoS šemu, čime dozvoljava deljenje RF spektra između MPEG saobraćaja i IP saobraćaja, sa garantovanom brzinom i jitter-om.

Casa Systems je jedini proizvođač, koji proizvodi samo DOCSIS 3.0 CMTS rešenja, a koja su sva sertifikovana kao full gold-level DOCSIS 3.0 specifikacija, od strane CableLabs, sa implementiranim punim DOCSIS 3.0 feature setom.

Naravno, ova rešenja su prisutna i u našem regionu, gde lokalni provajderi kablovskog interneta grabe krupnim koracima da instaliraju najsavremenije sisteme i obezbede vrhunsku uslugu svojim korisnicima. Linkom-PC doo, Beograd, u sklopu svoje Demo Lab postavke, ima instaliran demo uređaj Casa Systems, model C3200, i organizuje tehničke workshop prezentacije za zainteresovane korisnike i ambiciozne profesionalce iz kablovske industrije.

Da rezervišete svoja mesta na demonstraciji ovog uređaja kao i za više informacija o Casa Systems rešenjima: info@linkompc.com ili http://www.linkompc.com.

Portfolio Casa Systems proizvoda:

Casa Systems C1G CMTS

DOCSIS 3.0, 1RU, maksimalni kapacitet 8 DS (Downstream) x 8 US (Upstream)

Casa Systems C2200 CMTS

DOCSIS 3.0, 1RU, maksimalni kapacitet 32 DS x 32 US

Casa Systems C3200 CMTS

DOCSIS 3.0, 3RU, maksimalni kapacitet 48 DS x 48 US

Casa Systems C10G CMTS

DOCSIS 3.0, 12RU, maksimalni kapacitet 384 DS x 384 US

Casa Systems C100G CMTS CCAP

DOCSIS 3.0, 13RU, CCAP

 

Srodne vesti

    Nisu nađene srodne vesti

Za ovaj tekst komentari su zakljuċeni.


DIDS
Case Study Show 2017
Excel kuhinjica

Twitter