Direct Link: BitDefender 2010

image002 BitDefender Total Security 2010 nudi najviši nivo zaštite za krajnje korisnike, veću brzinu rada i nekoliko novih i praktičnih mogućnosti.

Po prvi put se uvode korisnički profili koji omogućavaju da se BitDefender softver brzo i lako prilagodi realnim potrebama korisnika. Nova je i napredna aktivna kontrola virusa koja otkriva nove i nezabeležene pretnje, a proces skeniranja je unapređen da bi skeniranje na zahtev bilo efikasnije.

Prednost paketa “Total Security” u odnosu na ostale iz BitDefenderove ponude ogleda se u dodatnim alatima za održavanje sistema, uključujući izradu rezervnih kopija, čime se uz malu razliku u ceni dobija dodatna funkcionalnost, a eliminiše potreba za naknadnim investicijama u esencijalne uslužne programe koji su praktično svima potrebni.

BitDefender u verziji 2010 ima unapređen sistem za skeniranje koji posao skeniranja “na zahtev” obavlja dvostruko brže nego što je to bilo u prethodnoj verziji. To je moguće zato što BitDefender sada ne skenira iznova datoteke za koje je utvrđeno da su bezbedne. BitDefender vodi bazu podataka o dokazano bezbednim datotekama, koja se neprestano ažurira preko Interneta.

Active Virus Control je naziv nove tehnologije za nadzor programa koji se izvršavaju na računaru korisnika, uočavajući indikativne aktivnost koje su karakteristične za viruse i ostale zloćudne programe. Ako sistem aktivne kontrole virusa utvrdi određenu količinu “indikatora”, program koji ih izvodi se proglašava za štetne.

U sklopu modula za roditeljski nadzor, sada postoji mogućnost dobijanja izveštaja o tome koje sajtove posećuje dete kada koristi računar. Roditelj može da dobije e-mail notifikacije za svaku od aktivnosti njegovog deteta na Internetu.

Tu je i opcija za kontrolu vremena u kojem su deci dostupne određeni programi (igre).

Za više informacija o novoj verziji Total Security proizvoda otvorite ovaj link.

Nova unapređena verzija BitDefender antivirusnog softvera spremna je za preuzimanje sa Interneta i mogu je instalirati svi korisnici bilo koje starije verzije BitDefendera, kupljene u OEM verziji posredstvom distributivne mreže kompanije Direct LInk.

Linkovi za preuzimanje nove verzije Bit Defender 2010 softvera:

clip_image001[8]BitDefender Total Security 2010 clip_image001[10]BitDefender Internet Security 2010 clip_image001[12]BitDefender Antivirus 2010

Direct LInk

Tagovi: ,