Formtech postao distrubuter kompanije Teles | PC Press

Formtech postao distrubuter kompanije Teles

Formtech iz Beograda potpisao je u Berlinu ugovor o distributerstvu s nemačkim proizvođačem VoIP i Mobile Gateway opreme, kompanijom Teles. Ovaj ugovor će omogućiti širenje ponude tog tipa uređaja na teritoriji Srbije.

Teles je globalni lider u oblasti carrier grade opreme za VoIP (telefoniranje putem Interneta) i poseduje široku paletu proizvoda namenjenih firmama i servis provajderima. Linija Access Gateway proizvoda omogućava provajderima usluga i sistem integratorima međusobno povezivanje fiksnih (PSTN) i mobilnih mreža sa VoIP telefonijom i nju čine dve glavne grupe uređaja: VoIP Gateway grupa namenjena je povezivanju analognih, ISDN BRI i PRI PSTN interfejsa sa VoIP-om, uz podršku za sve važne kontrolne i signalne protokole. S druge strane, Mobile Gateway proizvodi omogućavaju povezivanje GSM, CDMA i UMTS mreža za PSTN i VoIP mrežama. Ovi uređaji poseduju implementiran Least Cost Routing – LCR (“rutiranje po najnižoj ceni”) sistem koji u skladu sa definisanim tarifama bira najbolju putanju za rutiranje poziva, čime se drastično smanjuju troškovi obavljanja razgovora.

Kako ističu u kompaniji Formtech, ponuda ovih uređaja omogućiće domaćim pravnim licima značajne uštede u vidu smanjenja troškova koji nastaju pozivanjem inostranstva i domaćih mreža fiksne i mobilne telefonije, uz prosečan povrat investicije u te uređaje u rasponu od 1-6 meseci. Sa druge strane, Telesova paleta proizvoda namenjenih servis provajderima omogućiće im da svojim korisnicima obezbede jeftino i pouzdano telefoniranje putem Interneta, koje po kvalitetu glasovne veze neće zaostajati za klasičnom (ali neuporedivo skupljom) telefonskom linijom.

Za ovaj tekst komentari su zakljuċeni.


DIDS
Case Study Show 2017
Enjoy.ing

Twitter