Kaspersky softver u okviru LinkedIn Safety centra | PC Press

Kaspersky softver u okviru LinkedIn Safety centra

Kompanija Kaspersky Lab  objavila je da nudi besplatan bezbednosni softver, koji je dostupan na stranicama LinkedIn Safety Centra, a koji pruža korisnicima način da se zaštite dok su povezani na internet.

kaspersky-logoLinkedIn Safety Center osmišljen je tako da obezbedi alatke i znanje za više od 225 miliona korisnika LinkedIna, a sve u cilju zaštite njihovog identiteta i podataka na internetu, navodi se u zvaničnom saopštenju ove komapnije.

Količina zlonamernih aktivnosti na internet sajtovima društvenih mreža dramatično raste svake godine, pošto internet kriminalci nalaze nove načine da napadnu korisnike. Prema podacima kompanije Kaspersky Lab, u prvoj polovini 2012. godine, 80 odsto svih računara izloženih riziku, napadnuti su dok su bili spojeni na internet, a glavne mete pfišera tokom 2012. godine bile su društvene mreže (24.5 odsto).

„Kako su korisnici društvenih mreža i dalje meta napada, kompanija Kapsersky Lab nastoji da objedini svoje napore u istraživanju, iskustvu u oblasti bezbednosti i tehnološka rešenja u saradnji sa eminentnim socijalnim mrežama. Radeći sa LinkedIn mrežom, kompanija Kaspersky Lab biće u prvom planu kada je u pitanju edukacija i obezbeđivanje njihovih korisnika najpouzdanijim internet bezbednosnim rešenjima” , rekao je Steve Orenverf, predsednik kompanije Kaspersky Lab za Severnu Ameriku.

 

 

Za ovaj tekst komentari su zakljuċeni.

Komentari

  1. Kaspersky softver u okviru LinkedIn Safety centra - Web-novine.com | Web-novine.com
    31. May 2013. u 22:12

    […] pcpress.rs/kaspersky-softver-u-okviru-linkedin-safety-centra/ […]

  2. Kaspersky softver u okviru LinkedIn Safety centra | eTacka
    31. May 2013. u 15:17

    […] Kompanija Kaspersky Lab  objavila je da nudi besplatan bezbednosni softver, koji je dostupan na stranicama LinkedIn Safety Centra, a koji pruža korisnicima način da se zaštite dok su povezani na internet. LinkedIn Safety Center osmišljen je tako da obezbedi alatke i znanje za više od 225 miliona korisnika LinkedIna, a sve u cilju zaštite njihovog […] Detaljnije […]


Asus


Original

Excel kuhinjica

Twitter