Konkurs za 9. ArtTech festival u toku! | PC Press

Konkurs za 9. ArtTech festival u toku!

Imate dobru ideju?

Mladi ste i kreativni?

Želite da pomerite granice digitalne umetnosti?

Ne morate u ilegali. Tu je ArtTech!

Deveti put u ovom milenijumu u Pančevu će se, odnedavno i pod pokroviteljstvom Grada a u organizaciji internet provajdera MADNET i agencije Mali Nemo održati festival digitalne umetnosti ArtTech.

Cilj festivala je da promoviše upravo mlade kreativne autore, kreativnu primenu novih tehnologija i Srbiju kao informatički razvijenu zemlju.

Zahvaljujući prethodnim uspesima i dobroj podršci medija, na konkursu prošlogodišnjeg festivala ArtTech prijavilo se više od 200 autora iz zemlje i inostranstva, a i ove godine otvoren je konkurs na koji se mogu prijaviti autori sa radovima iz 2008.godine.

Rok je 25.NOVEMBAR.2008.tako da onaj ko želi treba brzo-brzo-brzo da pošalje email veličine do 1 MB, pismo sa CD li HDD, a mogu se postaviti i na serveru festivala preko za to predviđene forme na sajtu www.arttech.rs.

Tokom godina svog postojanja, ArtTech je preživeo mnogo izazove i izrastao u internacionalni festival. Pored učesnika iz naše zemlje, na prošlom ArtTech festivalu učestvovali su i autori iz Hrvatske, Slovenije, Makedonije, Bosne i Hercegovine i Rusije.

U periodu dok traju pripremne i postfestivalske aktivnosti, kao i u toku samog festivala, zvaničan sajt www.arttech.rs poseti više od 30.000 ljudi.

Medijsku podršku festivalu pružaju sva štampana izdanja posvećena kompjuterima i novim tehnologijama, većina dnevnih novina i tv i radio stanica, mnogi sajtovi, među kojima i neki od najposećenijih na ovim prostorima, a ne zaostaje ni blogosfera – Dragan Varagic Weblog.

Od ove godine tu je i konkurs na Facebook-u i grupa na Facebooku, tako da  vam cela redakcija PCpresa drži palčeve!


Asus


Gomex

Enjoy.ing

Twitter