LG ima novu brending strategiju | PC Press

LG ima novu brending strategiju

Kompanija LG predstavila je danas svoju novu strategiju vezanu za identitet brenda koja obuhvata temu „It’s All Possible“ (Sve je Moguće).

LG _Novi identitet_NjujorkKomunikaciona i brending strategija je zamišljena kao priznanje mnogim promenama u okviru tehnologije i potrošačkih navika, dok će nova tema preneti želju kompanije LG da inspiriše, osnaži i izmami osmeh svojih korisnika, navodi se u zvaničnom saopštenju kompanije LG.

Pored dopunjavanja već postojećeg Life’s Good identiteta, nova komunikaciona tema kompanije LG biće pozicionirana tako da pruži jedinstven pristup na globalnom nivou, predstavljajući kompaniju u okviru biloborda, kao i TV, štampanih i onlajn i medija, a debitovaće 1. avgusta u okviru video poruke koja će biti prikazana na elektronskim bilbordima na njujorškom Tajms skveru, kao i na sajtu www.lg.com.

„Naš novi identiteta brenda i komunikaciona kampanja ima za cilj da podstakne javnost da LG vide kao motor pozitivnih promena, a ne samo kao proizvođača,“ izjavio je Ki-wan Kim, izvršni potpredsednik i šef sektora za globalni marketing kompanije LG.

„U cilju stvaranja rešenja od dodatne vrednosti koja doprinose većoj udobnosti i uživanju u svakodnevnom životu, kompanija LG crpi inspiraciju od svojih korisnika širom sveta. Tema „It’s All Possible“ je zamišljena da dodatno osnaži našu jaku reputaciju kompanije koja je osvrnuta ljudima i da ujedno nastavi da mami osmehe svojih korisnika širom sveta.“

Za ovaj tekst komentari su zakljuċeni.

Komentari

 1. LG ima novu brending strategiju - Web-novine.com | Web-novine.com
  4. August 2013. u 8:42

  […] pcpress.rs/lg-ima-novu-brending-strategiju/ […]

 2. PORTAL » LG ima novu brending strategiju
  2. August 2013. u 0:56

  […] Izvor: PC Press […]

 3. LG ima novu brending strategiju | eTacka
  1. August 2013. u 16:14

  […] Kompanija LG predstavila je danas svoju novu strategiju vezanu za identitet brenda koja obuhvata temu „It’s All Possible“ (Sve je Moguće). Komunikaciona i brending strategija je zamišljena kao priznanje mnogim promenama u okviru tehnologije i potrošačkih navika, dok će nova tema preneti želju kompanije LG da inspiriše, osnaži i izmami osmeh svojih korisnika, navodi se […] Detaljnije […]


Asus


Original

Excel kuhinjica

Twitter