LG: petogodišnja garancija za sve LG LED televizore kupljene 1. oktobra do 31. decembra

LG_LED_LCD_TV-5yLG Electronics (LG) najavljuje da će ponoviti uspešan program produžene garancije za sve LG LED televizore kupljene u Srbiji u periodu od 1. oktobra do 31. decembra ove godine. Za sve LG LED televizore kupljene u ovom periodu potrošači će imati nesvakidašnju prednost od produžene, petogodišnje garancije, koji god LG LED televizor izaberu.

komentarišući LG program garancije, direktor LG predstavništva u Srbiji Predrag Todorović je rekao: „U LG-u težimo da nađemo način da pružimo dodatnu vrednost kupcima, i da razumemo čak i njihove neiskazane potrebe. Sagledavanje potreba kupaca je glavni element uspeha u našoj industriji. Prepoznali smo, ne samo povećanu potražnju za LED tehnologijom na tržištu televizira u Srbiji, već razumemo i potrebu za dodatnom sigurnošću nakon kupovine. Zbog toga smo kupcima pružili sveobuhvatno rešenje, koje kombinuje savršen proizvod i dodatnu brigu koju pruža kompanija LG.”

Rast globalnog tržišta LED televizora uticao je i na tržište u Srbiji, pogotovo u vreme fudbalskih i košakraških svetskih prvenstava. Izuzetna prednost za korisnike LED tehnologije se ogleda u LED pozadinskom osvetljenju ekrana, koje pruža neverovatno oštru i svetlu sliku, čiji kvalitet je nenadmašan u glatkom prikazivanju dinamičnih scena, zahvaljujući ekstremno velikom kontrastu od 3,000,000:1 do 10.000.000:1. Takođe, veliki kontrast omogućava da se slika pune HD rezolucije bolje vidi iz svih uglova, što upotpunjava doživljaj gledanja HD sadržaja koji je sve dostupniji širom sveta.

Petogodišnja garancija kompanije LG odnosi se na sve LG LED televizore koji su kupljeni u Srbiji u navedenom periodu, čime se  nastavlja pozitivno iskustvo kompanije LG sa prethodnim programom petogodišnjih garancija iz maja ove godine. Proizvodi kompanije LG dostupni su širom Srbije, u radnjama zvaničnih zastupnika kao što su: Idea, Mercator, Tehnomanija, Novel, PC Practic, Technomarket, Control Point, Big Bang etc.

LG

Tagovi: , , , ,