LG: Uz G2 stiže i QuickWindow maska | PC Press

LG: Uz G2 stiže i QuickWindow maska

Kompanija LG Electronics danas je najavila da će pored najavljenog G2 premijum smart telefona predstaviti i novu QuickWindow masku za G2.

LG_G2_QuickWindow_01Otvor, odnosno „prozor“ na QuickWindow masci će omogućiti korisnicima da na brz i jednostavan način vide najvažnije informacije na telefonu, bez potrebe skidanja prednjeg dela maske, navodi se u saopštenju kompanije LG.

„Ovaj najnoviji premijum akseosar kompanije LG predstavlja opciju koja korisnicima omogućava praktičnu i elegantnu zaštitu svog smart telefona,“ izjavio je Dr. Jong-seok park, predsednik i izvršni direktor kompanije LG Electronics Mobile Communication.

„Kada su stvarali masku, naš tim dizajnera je zamišljao kakav dizajn bi voleli da vide na njihovim delima, a da na taj način korisnicima prenesu svoju viziju savršenog aksesoara.“

QuickWindow maska za LG G2 biće dostupna kada stigne i ovaj telefon, a biće dostupan u sedam boja.

Za ovaj tekst komentari su zakljuċeni.

Komentari

  1. LG: Uz G2 stiže i QuickWindow maska - Web-novine.com | Web-novine.com
    4. August 2013. u 8:40

    […] pcpress.rs/lg-uz-g2-stize-i-quickwindow-maska/ […]

  2. LG: Uz G2 stiže i QuickWindow maska | eTacka
    31. July 2013. u 17:16

    […] Kompanija LG Electronics danas je najavila da će pored najavljenog G2 premijum smart telefona predstaviti i novu QuickWindow masku za G2. Otvor, odnosno „prozor“ na QuickWindow masci će omogućiti korisnicima da na brz i jednostavan način vide najvažnije informacije na telefonu, bez potrebe skidanja prednjeg dela maske, navodi se u saopštenju kompanije LG. „Ovaj najnoviji […] Detaljnije […]


Asus


Manpower

Enjoy.ing

Twitter