Microsoft lansirao OneDrive | PC Press

Microsoft lansirao OneDrive

Microsoftov servis OneDrive postao je globalno dostupan, saopšteno je iz ove kompanije.

OneDrive_TileViewOvaj servis, do skoro poznat pod imenom SkyDrive, pruža mogućnost  korisnicima da na jednom mestu čuvaju fotografije, video zapise i dokumente, istovremeno im omogućavajući lak i jednostavan pristup sa bilo kog uređaja i bilo kog mesta.

OneDrive, pored starih, nudi i nove, unapređene opcije za deljenje video sadržaja, kao i aplikacije za Windows Phone, iOS, Android i Xbox. Kornisici ovog servisa dobiju 7GB besplatnog prostora za skladištenje.

„ Kada korisnik uzme svoj telefon, tablet ili bilo koji drugi uređaj u ruku, želi da svoje fotografije ili bilo koji drugi dokument budu blizu na jedan dodir prstom,“ rekao je Kris Džons, potpredsednik Microsofta.

On je dodao: „Upravo to je osnovna zamisao OneDrive servisa koji će biti dostupan na svim Microsoft uređajima – od Xbox-a, preko Windows telefona i Windows 8.1 do Office paketa. Istovremeno, cilj nam je da servis bude dostupan i na Web-u i na svim drugim platformama, uključujući i iOS i Android, kako bi nam naše fotografije, video zapisi i fajlovi bili dostupni u svakom trenutku.“

Više detalja o servisu i kako da ga koristite možete naći na www.onedrive.com

Za ovaj tekst komentari su zakljuċeni.

Komentari

  1. Milan Georges Burovac
    20. February 2014. u 19:49

    Živeo drug Big Brother i njegova sestra NSA!