Milijardu preuzimanja Talking Friends aplikacija | PC Press

Milijardu preuzimanja Talking Friends aplikacija

Talking Tom, Talking Ben i drugi pričljivi drugari koji su glavni akteri aplikacije iza kojih stoji kompanija Outfit7, preuzeti su preko milijardu puta.

talkingfriendsO ovom rekordu, kao i podatku o 50 miliona preuzimanja mesečno, moglo se saznati iz saopštenja za javnost ove globalno poznate kompanije čiji su osnivači Slovenci.

Outfit7 osnovan je 2009. godine u Ljubljani, a sedište je premešteno na Kipar 2011. godine.

AllThingsD piše da je u pripremi i TV serija Talking Friends koja je planirana za avgust naredne godine, a moguć je i film sa ovom tematikom.

Srodne vesti

  Nisu nađene srodne vesti

Za ovaj tekst komentari su zakljuċeni.

Komentari

 1. Zuzana
  6. July 2013. u 15:43

  Imala sam talking toma pricala i odusevljavala se ali je zbog moje nemarnosti nestao. Jjako sam ocajna jel neznam kako da ga vratim. Molim vas pomozite da se druzim sa njim. Pozdrav svima koji ste ga zavoleli kao ja. Iskre
  no se nadam da cete mi pomoci cmok!

 2. Milijardu preuzimanja Talking Friends aplikacija | eTacka
  14. June 2013. u 13:34

  […] Talking Tom, Talking Ben i drugi pričljivi drugari koji su glavni akteri aplikacije iza kojih stoji kompanija Outfit7, preuzeti su preko milijardu puta. O ovom rekordu, kao i podatku o 50 miliona preuzimanja mesečno, moglo se saznati iz saopštenja za javnost ove globalno poznate kompanije čiji su osnivači Slovenci. Outfit7 osnovan je 2009. godine u […] Detaljnije […]


Asus


Original

Excel kuhinjica

Twitter