Mobility – novo HP cloud rešenje | PC Press

Mobility – novo HP cloud rešenje

Kompanija HP predstavlja cloud rešenje Mobility za upravljanje koje pruža bezbedan pristup aplikacijama i podacima preko mobilnih uređaja.

HP LogoNovo rešenje deo je HP Converged Cloud ponude koja organizacijama pruža osnovne tehnologije i usluge za kreiranje i korišćenje IT usluga, a omogućava brzo i fleksibilno pokretanje alata i servisa za bezbedan pristup aplikacijama i fajlovima, kao i za deljenje putem više mobilnih platformi i svih tipova uređaja, uključujući tablete i mobilne telefone.

“Mobilnost na radnom mestu nastavlja da bude ključni fokus i briga IT odeljenja”, rekao je Pete Karolczak, viši potpredsednik, HP Enterprise Services.

“HP-ovo cloud rešenje Mobility koristi snažnu HP-ovu cloud ponudu da korisnicima pruži uslugu koja obezbeđuje najviši nivo korisničkog iskustva i produktivnosti uz minimizovalnje rizika za IT okruženje.”

Cloud rešenje Mobility će biti dostupno širom sveta uz set servisa i funkcija upakovanih tako da kreiraju kompletno, fleksibilno rešenje. Cena bazirana na broju korisnika povećava vrednost ovog rešenja jer omogućava da jedna osoba koristi više uređaja.


Case Study Show 2017
Enjoy.ing

Twitter