NPS prvi član Microsoft Dynamics President Club-a iz Srbije

Untitled-1 Kompanija NPS iz Beograda prva je srpska firma koja je uspela da postane član elitnog Microsoft Dynamics President kluba. Ova vest objavljena je na Microsoft Svetskoj partnerskoj konferenciji održanoj u Los Anđelesu. Mogućnost da postane član ovog kluba ima samo 5% Microsoft-ovih partnera u celom svetu, a kriterijumi za sticanje članstva izuzetno su rigorozni i podrazumevaju ostvarivanje izuzetnih rezultata u prodaji (25% porasta u odnosu na prethodnu godinu), kao i značajno povećanje broja novih klijenata.

NPS, sa više od 8 godina rada i iskustava u području poslovnog savetovanja i uvođenja poslovnih rešenja, izrasla je u preduzeće sa preko 30 zaposlenih. Tokom ovog perioda, NPS Beograd uradila je više od 100 projekata. U svom radu, ova firma koristi najsavremeniju metodologiju za uvođenje poslovnih rešenja (Microsoft Sure Step) koju dodatno nadograđuje sopstvenim iskustvima vezanim za poslovno-informacione sisteme i vođenje projekata. U svim rešenjima potpuno je integrisana Microsoft Dynamics programska oprema.

Regionalna grupa NPS, koju čine predstavništva u regionu bivše SFRJ, već nekoliko godina je član elitnog kluba Microsoft partnera, ali je, zahvaljujući izuzetnim rezultatima, NPS Beograd ove godine tu titulu osvojio samostalno.

Spisak dobitnika nagrada Microsoft Dynamics President Club-a za 2011. godinu se nalazi na sledećem linku. http://www.microsoft.com/presspass/events/wpc/docs/DynamicsPresidentsClub.docx.

Tagovi: , , ,