O3ONE: Dobrotvorna aukcija dečjih fotografija | PC Press

O3ONE: Dobrotvorna aukcija dečjih fotografija

image001 National Geographic Junior i Sekretarijat za dečju zaštitu vas pozivaju da postanete vlasnik najboljih dečjih radova u Srbiji!

Časopis za decu National Geographic Junior i Sekretarijat za dečju zaštitu Grada Beograda Vas pozivaju da u četvrtak, 3. decembra, u 18 sati, u galeriji O3ONE učestvujete u dobrotvornoj aukciji najboljih dečjih fotografija.

Sva prikupljena sredstva biće donirana vrtiću “Diznilend”, na Voždovcu, za kupovinu kompletne dvorišne opreme.

Uredništvo National Geographic Juniora, licenciranog časopisa koji u Srbiji objavljuje izdavačka kuća Klett, ove sezone je raspisalo 3. JUNIOROV KONKURS ZA NAJ FOTOGRAFIJU za ljubitelje fotografije, a mladi istraživaci fotografisali su na teme svet životinja, pejzaž, ljudi i humor.

image002 Ove godine partner u ovoj akciji je beogradski Sekretarijat za dečju zaštitu, koji je pomogao da se novac donira na pravo mesto, onima kojima je najpotrebniji i koji svakodnevno brine o 55.000 mališana u gradskim vrtićima.

Počastvovani smo što ćemo uz pomoc mladih fotografa, koji kroz svoje fotografije na najbolji način komuniciraju sa okolinom, omogućiti mališanima vrtića “Diznilend” da se bezbedno igraju.

U tu svrhu će u četvrtak, 3. decembra 2009, u 18 sati, u O3ONE-u, biti održana i humanitarna aukcija, čiji će domaćin biti voditelj Dragan Ilić. Na aukciji ce biti izložena 21  fotografija.

O3one

Srodne vesti

    Nisu nađene srodne vesti

Za ovaj tekst komentari su zakljuċeni.


Asus


Original

Excel kuhinjica

Twitter