Održan Panasonic Trade Show 2013 | PC Press

Održan Panasonic Trade Show 2013

Kompanija Panasonic je 13. maja u Zagrebu održala svoj, sada već tradicionalni Trade Show. Posetiocima, koje su činili distributeri i predstavnici medija, predstavljeni su novi proizvodi i tehnologije iz oblasti foto, multimedije, telefonije, bele tehnike i potrošačke elektronike.P1000815

Pod sloganom “ Sve što voliš na jednom mestu” prikazana je tendencija povezivanja svih uređaja međusobno i deljenja sadržaja. U cloudu se može nalaziti sadržaj sa televizora, smart i dect telefona, tableta, kamere i fotoaparata pa čak i kućnih uređaja kao što su frižider i veš mašina.  Akcenat je stavljen na funkciju “Swipe and share 2.0” pomoću koje je moguće jednim potezom prebaciti dokument sa ekrana mobilnog telefona na TV i tablet ili obrnuto, a televizor je stavljen u centar kao mesto na kome se nalaze svi bitni dokumenti (fotografije, video-zapisi…)
Od novih proizvoda koji su predstavljeni, izdvojili bismo nove Smart VIERA LED LCD i plazma televizore za 2013. koji u potpunosti redefinišu pojam kućne zabave svojim naprednim funkcijama za prilagođavanje personalizovanog TV doživljaja, unapređenim kvalitetom slike, povećanom povezivošću i vrhunskim dizajnom.
VIERA LED LCD asortiman nudi 28 modela televizora u devet novih serija – uključujući predvodnike WT60 i DT60 modele – s veličinama ekrana od 19 do 60 inča. VIERA plazma  donosi 16 novih modela od 42 do 65 inča vođenih Smart VIERA ZT60 serijom.

P1000817


DIDS
Case Study Show 2017
Enjoy.ing

Twitter