PC Press: Do 75% niže cene

75-popusta-240-192 PC Press vam nudi sjajnu priliku da unapredite svoje znanje o računarima i njihovoj primeni, kako na radnom mestu tako i kod kuće. Specijalna ponuda se sastoji iz četiri izdanja afirmisanih autora i dugogodišnjih saradnika časopisa PC Press. Svako izdanje možete dobiti po ceni od svega 490 dinara. Ako poručite bilo koja dva izdanja, preostala dva dobijate gratis!

 

 


Porudžbenica
 1. obavezno
 2. Cena pojedinačnog izdanja je 490 dinara + PTT troškovi,
  cena posebne ponude (2+2) je 980 dinara + PTT troškovi
 3. obavezno
 4. (važeća e-mail adresa)
 5. Ako plaćate preko firme, PDV račun dobićete nakon uplate
 6. obavezno
 7. obavezno
 8. obavezno
 9. obavezno
 


PCPress-knjiga-office_vista Knjiga Microsoft Office 2007 i Vista na radnom mestu je idealan vodič za sve koji se u svom poslovnom okruženju susreću sa najnovijim Office-om (Word, Excell, Power Point i Outlook). Ovaj priručnik sadrži detaljna objašnjenja i uputstva na  500 strana, koja vam pomažu da savladate osnovne, ali i one komplikovanije funkcije novog Office-a i Viste. Umesto klasičnog opisa opcija programa, usresredili smo se na poslove koji su najčešći u kancelariji, opisujući načine da se ti poslovi efikasnije obave.

Više o ovom izdanju >>

P_PC1000_1107Knjiga PC1000 je rezultat dugogodišnjeg iskustva u prepoznavanju problema koje nam računari prave i trikova za njihovo rešavanje. Na primer: kako da varate u MineSweeper-u ili šta da radite kada Windows neće da se podigne. Gotovo 1000 trikova na 200 stranica. Knjiga "PC 1000" bavi se Microsoft Windows-om (verzije XP, Vista i Server 2003), komponentama sistema Office (Word, Excel, PowerPoint, Access, OneNote), grafičkim programima, poslovnim alatima ali i malim uslužnim programima kao što je Total Commander ili WinZip.

Više o ovom izdanju >>

PCPress-epc1000DVD ePC1000+ je dopunjeno izdanje knjige PC1000 u elektronskoj formi, čija je dodatna prednost brza i jednostavna pretraga sadržaja po ključnoj reči. Kao bonus, dobijate kolekciju od oko 4 GB softvera u javnom vlasništvu – svi relevantni Service Pack-ovi, besplatni Office paketi, dodaci, alati za konverziju… Na jednom mestu biće sve što vam je potrebno da biste konfigurisali nov računar, prilagodili radno okruženje i onda produktivno radili.

Više o ovom izdanju >>

PCPress-ipc2008 DVD iPC2008 sadrži sva izdanja časopisa PC Press od 1. do 149. broja. Ovo elektronsko izdanje prethodnih brojeva je prava riznica opisa uređaja i programa kao i saveta koji nikada ne zastarevaju. Ako posedujete računar, morate imati i iPC2008. Svaki od preko 7.500 tekstova objavljen je onako kako je prezentovan u časopisu – vidite kompletne stranice, sa slikama, tabelama, listinzima i ostalim prilozima, i možete ih pregledati na ekranu ili štampati.

Više o ovom izdanju >>

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *