PC Press: www.prodajsajt.com | PC Press

PC Press: www.prodajsajt.com <link>

PCPress-prodajsajt U poslednje vreme zbog velike krize i recesije zarada na internetu je značajno pala. Potreba firmi i velikih kompanija, za marketingom,  je prepolovljena zbog sve veće štednje, i smanjenja troškova po svaku cenu.

Taj opšti negativan trend se odrazio i na web sajtove i prodaju marketinškog prostora na njima. Zato se , po nama, u pravom trenutku pojavio sajt  www.prodajsajt.com koji se trudi da omogući trgovinu domenima (imenima sajtova) i već razađenim sajtovima.

Ovakvih sajtova u inostranstvu ima puno, ali je ovo kod nas jedan od prvih sajtova te vrste. U ponudi trenutno ima oko 500 domena  i sajtova sa detaljnim opisom sajta, posećenošću, kontakt podatcima vlasnika sajta, a nudi i mogućnost direktnog kontakta vlasnika putem e-mail forme. Pregledan, funkcionalan i nadasve originalan, nudi besplatno postavljanje oglasa u roku od par sekundi… ako imate sajt i želite da ga prodate mislimo da treba da ga posetite.

Naravno, sajt je namenjen i onima koji ne žele da kreću od nule, ali im za prisustvo na internetu treba već “prepoznato ime” ili “započet posao”.

Srodne vesti

    Nisu nađene srodne vesti

Za ovaj tekst komentari su zakljuċeni.