Poklon rukavice uz kupovinu u PC prodavnici | PC Press

Poklon rukavice uz kupovinu u PC prodavnici

Od danas je aktivna nova PC Press-ova Web prodavnica, sledeći korak u razvoju našeg sajta, a kupci na poklon dobijaju City touchscreen rukavice.

prodavnicaU poslednjim nedeljama 2012. godine pred vama se našao novi, objedinjeni i redizajnirani sajt pcpress.rs. I u prvom mesecu 2013. godine za vas smo spremili novitete: na adresi prodavnica.pcpress.rs od sada možete kupovati časopise PC Press i connect, kao i specijalna izdanja naše medijske kuće.

Potrebno je samo da odaberete željene artikle i kliknete na Kupujem. Nakon toga unesite svoje podatke i odaberite da li kupovinu obavljate kao fizičko lice ili preduzeće, a u zavisnosti od toga dobićete odgovarajući dokument (uplatnicu ili profakturu) elektronskom poštom.

U promotivnom periodu koji traje do kraja februara, svi posetioci našeg sajta koji kupe PC Press izdanja u vrednosti preko 3.000 dinara dobiće na poklon touchscreen rukavice, koje će vam pomoći da i u hladnim zimskim danima koristite svoj omiljeni gedžet. Inače, u redovnoj prodaji ovakve rukavice koštaju 999 RSD, a poklon za naše čitaoce je obezbedio City Shop.

Želimo vam prijatnu kupovinu u našoj e-prodavnici.

Poklanjamo-rukavice-oglas-sve-dimenzije

Za ovaj tekst komentari su zakljuċeni.

Komentari

  1. Voja Gašić
    8. March 2013. u 22:47

    Pa prošla je sezona rukavica :), ali možda nešto može da se urgira – preko veze. Javite se…

  2. Intellectual
    8. March 2013. u 17:45

    Jel’ (m)i ova akcija prosla? :()


Asus


Original

Excel kuhinjica

Twitter