Postpaid plaćanje računa mobilnim telefonom u Raiffeisen banci | PC Press

Postpaid plaćanje računa mobilnim telefonom u Raiffeisen banci

RaiffeisenBank-mobRaiffeisen banka a.d. Beograd, u saradnji sa Telekom-om Srbije i VIP-om, svojim korisnicima VISA i MasterCard platnih kartica omogućila je plaćanje postpaid računa putem SMS poruke.

Plaćanje postpaid računa za mobilne telefone putem SMS-a mogu da izvrše postpaid i prepaid korisnici, koji su korisnici VISA i MasterCard kartica Raiffeisen banke. Usluga plaćanja postpaid računa je dostupna i u romingu.

Da biste postali korisnik ove usluge, neophodno je da obavite registraciju u ekspoziturama Raiffeisen banke. Na prijavljeni broj mobilnog telefona, dobićete SMS poruku sa mPIN-om, odnosno šifrom kojom ćete ubuduće potvrđivati sve transakcije plaćanja postpaid računa. Važno je da mPIN čuvate u tajnosti i ne otkrivate ga trećem licu.

Ukoliko ste već registrovani za uslugu plaćanja dopune prepaid kredita i imate mPIN broj, nećete dobiti novi, već ćete transakcije potvrđivati svojim postojećim mPIN-om za dopunu prepaid kredita.

Više informacija o detaljima plaćanja postpaid računa, kao i o prepaid dopunama za sva tri operatora mobilne telefonije, pogledajte na sajtu Raiffeisen banke.

PC Press

Srodne vesti

    Nisu nađene srodne vesti

Za ovaj tekst komentari su zakljuċeni.


DIDS
Case Study Show 2017
Enjoy.ing

Twitter