Prvi Epson uređaj za direktnu štampu na odeći | PC Press

Prvi Epson uređaj za direktnu štampu na odeći

Kompanija Epson je svojoj ponudi štampača za tekstil dodala prvi štampač za direktno štampanje na odevnim predmetima, model SureColor SC-F2000.

SureColor-SC-F2000Štampač dolazi sa Garment Creator softverom koji je razvio Epson, koji uključuje funkciju obračuna troškova štampe izračunavajući količinu i cenu mastila korišćenog za svaku pojedinačnu štampu.

Sa Epsonovom TFP glavom za štampanje, model SC-F2000 je sposoban da odštampa jednu belu majicu za 27 sekundi kada koristi dual kolor režim i majicu u tamnoj boji za 111 sekundi, koristeći belo mastilo i mastilo u boji, tako da je proizvodnja brza, bez kompromisa kada je u pitanju kvalitet štampe.

Kada se SureColor SC-F2000 koristi u kombinaciji sa Epson’s UltraChrome DG mastilom (dostupnim u ketridžima od 250 ml ili 600 ml), rezultati se najbolje vide na tamnim tkaninama, jer je njegovo belo mastilo postojano.

Belo mastilo cirkuliše kroz sistem i dizajnirano je tako da ne dovodi do začepljenja, povećavajući produktivnost, što omogućava da rokovi budu dosledno ispunjeni, kažu iz Epsona.

Srodne vesti

    Nisu nađene srodne vesti

Za ovaj tekst komentari su zakljuċeni.


Enjoy.ing

Twitter