Prvo okupljanje SharePoint Users Group Serbia | PC Press

Prvo okupljanje SharePoint Users Group Serbia

U četvrtak 27.06. od 16h do 19h , u prostorijama Microsoft kancelarije u Beogradu, održan je prvi sastanak SharePoint Users Group Serbia (Udruženje SharePoint korisnika u Srbiji).

SP2013_logo_blog_360x260Sastanku su prisustvovali dugogodišnji SharePoint korisnici, kako bi se organizovali radi održavanja kontakta i razmene iskustava i mišljenja, promovisanja SharePoint tehnologije i poslovnih rešenja, promene poslovne kulture – što većeg iskorišćenja „out-of-the-box“ mogućnosti SharePoint poslovnih rešenja i integracije sa MS Office proizvodima i praćenja i predlaganja noviteta.

U ovo udruženje su dobrodošli svi koji imaju iskustva u uređivanju SharePoint sajtova, softverskim projektima na SharePoint platformi i administraciji SharePoint servera, kao i
univerzitetski profesori koji svojim studentima žele da omoguće izradu seminarskih radova na SharePoint platformi i studentsku praksu u firmama koje koriste ovu platformu,
a zahtev za članstvo može da se pošalje na e-mail spug_sr@outlook.com ili preko zahteva za pristup LinkedIn grupi „SharePoint Users Group Serbia“.

Srodne vesti

    Nisu nađene srodne vesti

Za ovaj tekst komentari su zakljuċeni.


DIDS
Case Study Show 2017
Enjoy.ing

Twitter