Rešenje za onlajnofobiju? | PC Press

Rešenje za onlajnofobiju?

Onlajn kupovina odavno je popularan vid kupovine u razvijenim zemljama. U Sjedinjenim Američkim Državama postoji čak i praznik „Sajber ponedeljak“, kada su velika sniženja cena, a broj transakcija preko interneta dostiže rekordne cifre. Kupuje se sve – od garderobe i obuće, do tehnike, nakita, kozmetike, igračaka.

telenor bankaU Srbiji, međutim, prema podacima Republičkog zavoda za statistiku, čak 57,7% kоrisnikа intеrnеtа nikаdа niје kupоvаlо rоbu ili uslugе putеm intеrnеtа. Kupci, pre svega, žele da vide proizvod uživo, pre kupovine, ne veruju sistemu plaćanja i dostave. Plaše se kupovine preko interneta i samim tim počinju da pate od onlajnofobije.

Osobe pogođene onlajnofobijom zateći ćete kako nervozno stoje u kilometarskim redovima u radnjama sa rasprodajama, satima traže parking ispred tržnog centra i tegle kese do kola jer nisu imali hrabrosti da stvari kupe onlajn.

Telenor banka ima rešenje. Korisnici Telenor kreditne kartice 3u1 imaju mogućnost da u samo nekoliko klikova, preko interneta, odaberu željeni predmet na sajtu prodavnice i brzo završe kupovinu. U okviru mobilne ili onlajn aplikacije, odmah nakon realizovane kupovine, opcija onlajn plaćanja može da se isključi i novac ostaje na sigurnom. Na taj način račun je u potpunosti zaštićen. Istim postupkom aktivira se opcija onlajn plaćanja, te korisnici Telenor banke mogu da nastave da kupuju preko interneta, gde god da se nalaze, bez onlajnofobije.

Za ovaj tekst komentari su zakljuċeni.


Asus


Gomex

Enjoy.ing

Twitter