SAE Talenti – program podrške mladima od 17 do 25 godina

Pod nazivom SAE Talenti 2013, a u saradnji sa Turističkom organizacijom Srbije, SAE Institut organizuje program za mlade u Srbiji koji vole digitalne medije i žele da studiraju jedan od studijskih programa na SAE Institutu (Audio produkcija, Digitalne animacije, Digitalnu filmsku produkciju ili Web dizajn i programiranje)

OLYMPUS DIGITAL CAMERASAE Institut je najveća mreža obrazovnih ustanova za ove oblasti. Širom sveta, u 24 zemlje, već tradicionalno podržava mlade talente.

Program SAE Talenti 2013 zasniva se na konkursu za dodelu besplatnih studija na SAE Institutu. Takmičari treba da pošalju svoj multimedijalni rad u formatu fotografije, video zapisa ili web prezentacije na temu: “KREATIVNI LJUDI IZ MOG GRADA”.

Takmičari treba da pronađu i predstave kreativne ljude iz svog okruženja: umetnike, muzičare ili jednostavno obične ljude u trenucima kreativnosti.

Tri najbolja takmičara dobiće besplatne studije na SAE Institutu u Beograd, a Turistička organizacija dodeliće im i jedno putovanje po Srbiji.

“SAE Institut tradicionalno podržava mlade talente, a ovo je drugi put da u Beogradu da omogućujemo besplatno obrazovanje najtalentovanijima. Pozivamo sve zainteresovane mlade ljude od 17 do 25 godina da pošalju svoje radove – fotografiju, video klip snimljen mobilnim telefonom, web stranice, pokretnu grafiku, zvuk ili animaciju. Ima puno toga oko nas i hajde da svi zajedno uživamo u kreativnosti do juna”, rekla je Olivera Lazarević, direktor SAE Instituta.
“Ocenjivaćemo tehniku realizacije, vizuelni utisak, ali i ideju i koncept. Konkurs je otvoren do 9. juna, a 14. juna održaće se finalna borba na usmenim prezentacijama radova na SAE Institututu. Tada ćemo saznati pobednike”, objasnio je Darko Velickovski, šef katedre za audio produkciju.

Za prijave posetite sajt www.belgrade.sae.edu.

Propozicije:

Rad mora biti proizvod autorskog rada prijavljene osobe.
Prijave i predaja radova – preko sajta www.belgrade.sae.edu, e-mailom na belgrade@sae.edu ili lično na adresu SAE Instituta, Čika Ljubina 8/III, 11000 Beograd.
Kriterijum po kom će se proglasiti najbolji radovi je kreativnost u radu kroz ideju, koncept, vizuelni efekat, inventivno i inovativno korišćenje tehnologije.
Pored rada, takmičari moraju priložiti i motivacioni esej do 500 reči.
Period takmičenja u kom se mogu predati radovi počinje 30.aprila i trajaće do 9.juna 2013. godine.
14.juna 2013. biće proglašeni najbolji kandidati i dodeljene nagrade.

Tagovi: , ,