Samsung GALAXY Pocket | PC Press

Samsung GALAXY Pocket

GALAXY Pocket nudi svu moć platforme AndroidTM 2.3 u modelu koji sebi mogu da priušte svi korisnici

Kompanija Samsung Electronics Ltd, global lider u oblasti digitalnih medija i tehnologija digitalne konvergencije, danas je predstavila model GALAXY Pocket koji će od marta biti dostupan u Italiji, odakle će se postupno pojavljivati na tržištima Evrope, Zajednice nezavisnih država, Južne Amerike, Jugoistočne i Jugozapadne Azije, Bliskog istoka, Afrike i Kine.

„GALAXY Pocket nudi smart telefonski doživljaj još većem broju potrošača po povoljnoj ceni. Pošto Samsung nastavlja da unosi inovacije u svet mobilne tehnologije i u 2012. godini, naš cilj ostaje isti: ponuditi potrošačima raznovrsne smart uređaje koji su osmišljeni tako da ispune njihove potrebe“, izjavio je Dž. K. Šin, predsednik poslovne jedinice za IT i mobilne komunikacije u kompaniji Samsung Electronics.

GALAXY Pocket ima debljinu od samo 11.98 mm, težii samo 97.0 g i poseduje displej od 2.8”. To je veoma prenosiv model koji u isto vreme nudi ležerno pregledanje sadržaja i slika. Samsungov unapređeni korisnički interfejs TouchWiz nudi lakšu navigaciju kroz meni pomoću programčića sa jednostavnim pristupom, sa lakim prečicama do često korišćenih funkcija. Poboljšani unos teksta pruža brže i tačnije ukucavanje teksta za pretraživanje interneta i razmenjivanje instant poruka sa prijateljima. Ovaj uređaj nudi korisničku memoriju od 3 GB za aplikacije, MP3 datoteke, fotografije i druge multimedijalne sadržaje, kao što poseduje ugrađen FM radio loji dopušta korisnicima da slušaju svoju omiljenu radio stanicu. Integrisana Wi-Fi i HSDPA 3.6 konektivnost velikih brzina nudi pretraživanje interneta bez zastoja, kao i brzo preuzimanje multimedijalnih sadržaja.

Povezivanje i objavljivanje sadržaja predstavljaju lake i jednostavne zadatke uz funkcije društvenog umrežavanja i komunikacije koje poseduje model GALAXY Pocket. Samsungov komunikacijski servis među platformama ChatON, koji se može preuzeti preko Samsung Apps, povezuje sve korisnike telefona u jedinstvenu zajednicu i na taj način omogućava spontanu razmenu poruka, grupno četovanje i objavljivanje sadržaja u višestrukim formatima, čineći razmenjivanje poruka jednostavnijim i intuitivnijim. S druge strane, Social Hub dopušta korisnicima da pregledaju sve svoje komunikacije u instant porukama, na društvenim mrežama i elektronskoj pošti u objedinjenom inboksu što čini druženje još lakšim.

Za multimedijalne sadržaje i više informacija, posetite www.samsungmobilepress.com.

Napomena urednicima:

Samsung GALAXY Pocket – specifikacije proizvoda:

Mreža

 HSDPA  3.6UMTS  900/2100EDGE/GPRS  850/900/1800/1900

Procesor

 832MHz procesor

Displej

2.8” QVGA(240×320) TN LCD

OS

Android 2.3 (Gingerbread)

Kamera

Glavna (pozadi): Kamera sa fiksiranim fokusom od 2 megapiksela

Video

Video: MPEG4, H.263, H.264Plejbek: WVGA@30fpsSnimanje: QVGA@15pfs

Audio

Formati: MP3, OGG, AAC, AAC+, eAAC+, AMR-NB, AMR-WB, WAV, MID, IMY3.5 mm slušalice, Stereo FM radio sa RDS

Funkcije sa dodatnom vrednošću

 Samsung TouchWiz UX
 Samsung Apps
 Samsung Kies
Social Hub-Integrisano slanje poruka (Email, SNS), kontakti, Calendar Sync
Samsung ChatON mobilni komunikacijski servis(može se preuzeti preko Samsung Apps)
GoogleTM Mobile Services- Android Market™, Gmail™, YouTube™, Google Maps™,Syncing with Google Calendar™, Google Search, Google +
 A-GPS

Konektivnost

 Bluetooth® tehnologija v 3.0USB 2.0Wi-Fi b/g/n

Senzor

 Akcelerometar, Digitalni kompas

Memorija

 3 GB korisničke memorijemicroSD (do 32 GB)

Dimenzije

 103.7 x 57.5 x 12 mm, 97g

Baterija

Standardna baterija, Li-ion 1,200 mAh

* Svaka funkcija, osobine, specifikacije i drugi podaci o proizvodu koji se nalaze u ovom dokumentu, uključujući i dizajn, cenu, komponente, preformanse, dostupnost i mogućnosti podležu promenama bez prethodnog obaveštenja ili obaveze.

O Samsung Electronics

Samsung Electronics je globalni lider na polju poluprovodnika, telekomunikacija, digitalnih medija i tehnologija digitalne konvergencije sa konsolidovanom prodajom od 143.1 milijardi dolara u 2011. godini. Zapošljava približno 222.000 ljudi u 205 filijala širom 71 države. Kompanija se sastoji od dve odvojene organizacije koje koordinišu rad devet glavnih nezavisnih poslovnih jedinica: organizacija Digitalni mediji i komunikacije, koja sadrži kompaniju za vizuelni displej, kompaniju za mobilne komunikacije, kompaniju za telekomunikacione sisteme, kompaniju za digitalne aplikacije, kompaniju za informacione tehnologije i kompaniju za digitalni Imaging; organizacija Rešenja za uređaje, koja obuhvata kompaniju za memorije, kompaniju za LSI sisteme adaptera i kompaniju za LCD ekrane. Prepoznata kao kompanija sa najboljim učinkom u industriji u različitim ekonomskim, društvenim i ekološkim okruženjima, Samsung Electronics je proglašen za kompaniju koja poseduje najodrživiju tehnologiju prema Dow Jones indeksu iz 2011. Za više informacija posetite www.samsung.com.

Samsung Electronics Adriatic Belgrade Branch

 


Asus


Manpower

Enjoy.ing

Twitter