Samsung predstavlja G seriju frižidera

Kompanija Samsung Electronics, u svojoj paleti proizvoda za kućnu upotrebu sadrži kombinovani frižider G serije, razvijen u skladu sa idejama Smart dizajna. Unutrašnji prostor u frižideru je maksimalno uvećan, dok su spoljne dimenzije ostale iste. Ovaj model frižidera nudi do 60 litara veću zapreminu za više hrane, ukupno do 400 litara, kao i najnovija dostignuća na polju optimalnog očuvanja prehrambenih namirnica i tehnika rashlađivanja.

Ovo je ekološki uređaj jer po energetskoj efikasnosti spada u klasu A+++. On koristi digitalni kompresor pretvaranja (Digital Inverter Compressor) kao glavnu tehnologiju, kao i novi Smart Eco System što njegove funkcije čini optimalnim. Ovaj model primenjuje 7 Smart senzora kako bi stalno merio nivo temperature i vlažnosti, čime efikasno upravlja kompresorom kako bi uz uštedu električne energije dao najbolje rezultate u rashlađivanju. Kao rezultat toga, potrošači mogu da održe željenu temperaturu, a da ne moraju da uključuju i isključuju kompresor. Uz to, način rada predviđen za godišnji odmor kod G serije omogućava korisnicima da podese frižider da radi efikasno čak i kada su na putovanju.

Uz LED unutrašnje osvetljenje koje nudi vrhunsku vidljivost i pogodnost, G serija je dopunjena i sa stilizovanim plavim LED panelom koji vam omogućava da upravljate ovim uređajem samo jednim dodirom prsta. Ovaj model se proizvodi u nekoliko različitih dimenzija (1,8 m, 1,9 m i 2 m visine) kao i u velikom rasponu različitih spoljašnjosti i opcija koje se mogu prilagoditi životnom stilu svakog potrošača.

„Epicentar svakog doma jeste kuhinja, a centar svake kuhinje jeste frižider. Sve je više potrošača koji traže jednostavnije i intuitivnije kućne aparate koji se neprimetno uklapaju u njihov dom,“ istakao je gospodin Čang Van Hong, izvršni potpredsednik Samsungove poslovne jedinice za digitalne kućne aparate. „Prefinjeni dizajn i odlične funkcije G serije omogućavaju potrošačima da vode pametniji i mnogo effikasniji život, kao i da kroz istovremenu uštedu električne energije daju svoj doprinos očuvanju životne sredine.“

Plavi LED displej koji krasi spoljašnjost frižidera ima poboljšani dizajn i pruža bolji korisnički doživljaj jer omogućava korisniku da lako kontroliše frižider i zamrzivač a da ne otvara vrata uređaja. Ovaj proizvod je unapređen i sa estetske tačke gledišta jer ga krasi minimalistički elegantni dizajn sa širokom paletom ručki što sve zajedno dopunjava ukupnu pojavu ovog uređaja.

Kako bi pružio neophodnu svežinu, Samsungova tehnologija Twin Cooling Plus™ postavlja nov standard na polju precizne kontrole temperature, jer zasebno rashlađuje frižider i zamrzivač. Kao rezultat toga, hrana čuva svežinu uz optimalnu vlažnost vazduha. Potrošači više ne moraju da brinu o odleđivanju frižidera zahvaljujući Samsungovoj tehnologiji No Frost, koja sprečava taloženje leda na prehrambenim namirnicama koje se čuvaju. Tu se nalazi i CoolSelect Zone™, kontrolisani odeljak koji potrošačima nudi opciju izbora temperature u zavisnosti od vrste hrane koja se čuva i potreba prostora za skladištenje. Kako bi se sačuvala maksimalna svežina namirnica, Samsungova No Frost tehnologija sprečava bilo kakvo taloženje leda, tako da potrošači više ne moraju da brinu o odleđivanju frižidera.

Nedavno predstavljena G serija se može naći i u Srbiji.

Izvor: Samsung

Tagovi: ,