Saradnja Inženjerske komore Srbije i kompanije OSA | PC Press

Saradnja Inženjerske komore Srbije i kompanije OSA

Kompanija OSA i Inženjerska komora Srbije napravili su dogovor o poslovno-edukativnoj saradnji, sa fokusom na Autodesk portfolio proizvoda.

AutodeskVaucerFrontPrema dogovoru, OSA Računarski inženjering će članovima komore držati predavanja o Autodesk proizvodima i njihovoj funkcionalnosti kako bi im približila najnoviji softver i poslednje tehnologije koje se u svetu koriste za projektovanje.

Pored navedenog, predavanja i prezentacije će za temu imati i druge proizvode kompanije OSA koji su od koristi za članove komore, a tiču se skeniranja, štampe i kovertiranja brendova OceCanon i Kern, kao i softvera za upravljanje dokumentima UniDocs.

Kompanija OSA će svim članovima komore, pravnim licima i preduzetnicima omogućiti i popuste, a ugovor o saradnji će trajati do 30. aprila 2014. godine kao i rok važenja pomenutih popusta za članove komore, navodi se u zvaničnom saopštenju.

 

Za ovaj tekst komentari su zakljuċeni.

Komentari

  1. Saradnja Inženjerske komore Srbije i kompanije OSA | eTacka
    18. June 2013. u 17:19

    […] Kompanija OSA i Inženjerska komora Srbije napravili su dogovor o poslovno-edukativnoj saradnji, sa fokusom na Autodesk portfolio proizvoda. Prema dogovoru, OSA Računarski inženjering će članovima komore držati predavanja o Autodesk proizvodima i njihovoj funkcionalnosti kako bi im približila najnoviji softver i poslednje tehnologije koje se u svetu koriste za projektovanje. Pored navedenog, predavanja i prezentacije će za temu imati i […] Detaljnije […]


Asus


Original

Excel kuhinjica

Twitter