Snimanje u realnom vremenu zahvaljujući izuzetno brzom prenosu podataka | PC Press

Snimanje u realnom vremenu zahvaljujući izuzetno brzom prenosu podataka

verbatim_sdhc32gbcardVerbatimova nova klasa 6 SDHC flash kartica kapaciteta 32GB, omogućava snimanje u realnom vremenu direktno na karticu sa garantovanim minimalnom brzinom zapisa i čitanja od 6MB/sec, što je čini idealnom flash karticom za profesionalne digitalne fotografije.

“Sa svojom poslednjom SDHC karticom visoke performance, kapaciteta 32GB, Verbatim je proširio svoj Flash rang proizvoda idući u korak sa rastućom potražnjom na tržištu kartica za skladištenja podataka velikog kapaciteta i kratkog vremena zapisa”, rekao je Hans Christoph Kaiser, Menadžer razvoja Flash i USB Memorije, kompanije Verbatim za EUMEA.

Nova flash kartica pripada brzinskoj klasi 6, trenutno najvišoj mogućoj klasi. Sadrži dovoljno prostora za skladištenje preko 10.000 fotografija rezolucije 10-megapiksela JPEG formata ili 4 sata video zapisa maksimalne rezolucije snimljenih HD kamkorderom.

“To znači da je ova kartica pogodna ne samo za profesionalnu digitalnu fotografiju i serijski zapis, već i za video zapise koje beleže trenutno najnoviji kamkorderi HD kvaliteta” naglasio je gospodin Kaiser.

Srodne vesti

    Nisu nađene srodne vesti

Za ovaj tekst komentari su zakljuċeni.


DIDS
Case Study Show 2017
Enjoy.ing

Twitter