Vip donira 500 dinara za svaki reciklirani telefon | PC Press

Vip donira 500 dinara za svaki reciklirani telefon

Kompanija Vip doniraće 500 dinara po recikliranom telefonu u naredne 3 nedelje Centru za decu i omladinu u Zvečanskoj 7 u Beogradu za izgradnju terapeutske bašte.

Zasađene breze, Dečanska ulica

Zasađene breze, Dečanska ulica

U želji da pokažu svoju privrženost očuvanju životne sredine, predstavnici Vipa su danas simbolično zasadili 15 breza u Dečanskoj ulici u Beogradu.

Tom priliko, oni su najavili da će donirati 500 dinara po recikliranom telefonu u naredne 3 nedelje za izgradnju terapeutskog vrta u okviru Centra za decu i omladinu u Zvečanskoj 7, navodi se u zvaničnom saopštenju ove kompanije.

Pored toga, građani koji do kraja jula ove godine donesu bilo koji stari mobilni telefon u neki od Vip centara širom Srbije i potpišu ugovor na 24 meseca, dobiće popust do 5.000 dinara na sve telefone iz Vip ponude.

Mogu da se odluče i za popust od 5.000 dinara na mesečnu pretplatu, ravnomerno raspoređen tokom trajanja dvogodišnje ugovorne obaveze.

Dodatne informacije dostupne su na www.vipmobile.rs.

Za ovaj tekst komentari su zakljuċeni.

Komentari

  1. Vip donira 500 dinara za svaki reciklirani telefon | eTacka
    10. June 2013. u 12:15

    […] Kompanija Vip doniraće 500 dinara po recikliranom telefonu u naredne 3 nedelje Centru za decu i omladinu u Zvečanskoj 7 u Beogradu za izgradnju terapeutske bašte. U želji da pokažu svoju privrženost očuvanju životne sredine, predstavnici Vipa su danas simbolično zasadili 15 breza u Dečanskoj ulici u Beogradu. Tom priliko, oni su najavili da će […] Detaljnije […]

  2. Vip donira 500 dinara za svaki reciklirani telefon - Web-novine.com | Web-novine.com
    10. June 2013. u 11:40

    […] pcpress.rs/vip-donira-500-dinara-za-svaki-reciklirani-telefon/ […]


Asus


Original

Excel kuhinjica

Twitter