Vip ekomotivacija i leteći baštovani | PC Press

Vip ekomotivacija i leteći baštovani

U sredu, 17. jula, u popodnevnim časovima u centru Beograda, na Terazijama, održana je akcija ozelenjavanja balkona šestospratnice na broju 25, uz pomoć alpinista.

_MG_6566Grupa „letećih baštovana” je izvela „desant” na prazne balkonske žardinjere i u kratkom roku ih pretvorila u cvetnu oazu.

Građani su spontanim aplauzom pozdravili alpiniste, a zauzvrat su dobili kesice sa semenjem biljaka uz poziv da se lično uključe u program „Vip ekomotivacija” kompanije Vip mobile.

„Ova leteća baštovanska akcija naš je doprinos razbijanju sivila beogradskih fasada, sa željom da sugrađane „ekomotivišemo”, da svoje balkone ulepšaju saksijama sa cvećem i drugim zelenilom.

Zamislite kako bi lepo bilo da kad god pogledamo uvis pozdravimo bar jedan cvet. Dovoljno je da svako od nas uloži malo truda da Beograd bude zdraviji i lepši”, izjavio je jedan od letećih baštovana.

Za ovaj tekst komentari su zakljuċeni.

Komentari

  1. Vip ekomotivacija i leteći baštovani - Web-novine.com | Web-novine.com
    19. July 2013. u 3:41

    […] pcpress.rs/vip-ekomotivacija-i-leteci-bastovani/ […]

  2. Vip ekomotivacija i leteći baštovani | eTacka
    18. July 2013. u 11:18

    […] U sredu, 17. jula, u popodnevnim časovima u centru Beograda, na Terazijama, održana je akcija ozelenjavanja balkona šestospratnice na broju 25, uz pomoć alpinista. Grupa „letećih baštovana” je izvela „desant” na prazne balkonske žardinjere i u kratkom roku ih pretvorila u cvetnu oazu. Građani su spontanim aplauzom pozdravili alpiniste, a zauzvrat su dobili kesice sa […] Detaljnije […]


Asus


Gomex

Enjoy.ing

Twitter