Vojvođanski IKT klaster organuzuje trening za Scrum | PC Press

Vojvođanski IKT klaster organuzuje trening za Scrum

Vojvođanski IKT klaster nastavlja sa organizacijom treninga za Scrum – agilnu tehnologiju organizacije timskog rada.

Ralf Joham

Ralf Joham

Scrum.org zajednica je globalna mreža Scrum stručnjaka koji zajedno rade na unapređenju razvoja softvera. Pozivamo vas da se pridružite. Odvojite vreme i naučite što više od drugih koji su već bili tamo gde se vi nalazite danas.

Naredna obuka biće održana 27. i 28. maja 2013. godine u Novom Sadu. O tačnom mestu održavanja obuke će polaznici biti blagovremeno obavešteni. Kotizacija za obuku je €870 po učesniku. Broj učesnika je ograničen. Kotizacija za članice Vojvođanskog IKT klastera je €696 po osobi.

Za sve prijave primljene zaključno sa 14. 05. 2013. cena kotizacije je €690. A za članice Vojvođanskog IKT klastera, ova early bird kotizacija iznosi €552.

Nastavljamo saradnju sa iskusnim i kvalitetnim nemačkim predavačem Ralfom Johamom (http://effectiveagile.com/who) koji već tradicionalno drži treninge u Novom Sadu i od strane polaznika ocenjen je kao vrhunski predavač.

Ako ste zainteresovani za pohađanje treninga, posetite https://www.surveymonkey.com/s/scruminmay i odaberite jedan ili više programa kao i broj polaznika koje biste poslali. U odgovoru na poslednje pitanje treba naglasiti koji je preferirani program. Održaćemo treninge za koje bude najviše zainteresovanih, po redosledu prijavljivanja i do popune kapaciteta. Više detalja o programima možete pogledati na http://www.scrum.org/programs.

Ukoliko imate pitanja ili su vam potrebne dodatne informacije, to možete učiniti na mail scrum@vojvodinaICTcluster.org ili telefonom na 021 21 00 306.

 

Za ovaj tekst komentari su zakljuċeni.

Komentari

  1. Vojvođanski IKT klaster organuzuje trening za Scrum - Web-novine.com | Web-novine.com
    16. May 2013. u 14:29

    […] pcpress.rs/vojvodanski-ikt-klaster-organuzuje-trening-za-scrum/ […]


Asus


Gomex

Enjoy.ing

Twitter