12 aplikacija za lakše podnošenje izolacije

U vreme globalne epidemije i izolacije, sigurno vam je postalo dosadno da na svojim pametnim telefonima koristite jedne iste aplikacije. Mi vam nudimo listu aplikacija koje su besplatne za korišćenje, a u svakom slučaju mogu vam upotpuniti vreme dok ste u svom domu i čekate da prođe vanredno stanje.

aplikacije za izolaciju

Meditacija

Zaustavite se, dišite, mislite – ova aplikacija za meditaciju dizajnirana je tako da vam olakša svaki trenutak. Započinjete prijavom i procenom svog fizičkog i emocionalnog stanja. U skladu sa tim preporučuje vam određene vežbe, kratke meditacije i smirujuće kompilacije video snimaka.

Gejming

Heads Up! & Houseparty – Ako ste upoznati sa igrom Heads Up, onda definitivno znate i zašto vam je preporučujemo. Houseparty je aplikacija za grupne video pozive, pa u kombinaciji ove dve aplikacije možete se igrati i pričati sa svojim prijateljima.

The Sims Mobile – Igranje Simsa oduvek je bilo privlačno svim generacijama. Pogotovo sada tokom epidemije, igranje ove igre je poželjno kako biste aktivirali svoje moždane vijuge.

Učenje

EdX – Sigurno ste čuli za ovaj program koji je besplatan i nudi učenje na više od 2,000 različitih tema, a ukupno na 100 univerziteta. Nećete zaraditi diplomu, ali ćete imati sva prava da se hvalite kako ste učili na daljinu.

Duolingo – Ovde definitivno nije potrebno dodatno predstavljanje, osim da je sada prava prilika da obogatite svoja znanja i poznavanjem nekog novog jezika. Duolingo u ponudi ima i veštački stvorene jezike, kao što je jezik iz serije Game of Thrones. Postanite poliglota nakon izolacije!

Kuvanje

Project Foodie – Ako uživate u kuvanju, ali ste i avanturista željan isprobavanja novih jela i kuhinja za koje možda niste ni čuli, onda je ova aplikacija pravo mesto odakle da počnete. Strukturirana je po video snimcima, a svaki recept je urađen korak po korak, koje objašnjavaju profesionalni kuvari.

Druženje

Nextdoor – Upoznajte se sa komšijama koji će vam možda nekada i zatrebati, ne samo tokom ove izolacije. Pridružite se različitim ludim zahtevima svojih komšija, ali budite oprezni, jer je aplikacija kao i svaka društvena mreža puna dezinformacija.

Vežbanje

Aaptiv – ova aplikacija je pravi džepni lični trener, zasnovana je na audio signalima i neće biti potrebno da je vadite iz džepa. Potrebno je samo da se usredsredite na izgovorena uputstva i njihovu implementaciju. Aplikacija će sama za vas odabrati vežbe koje ćete raditi.

Peloton – Ako želite da naučite više od toga da vozite bicikl, onda je ovo pravo mesto. Profesionalci vas savetuju kako da radite jogu, imate treninge za jačanje mišića, i još mnogo toga. Besplatna je 30 dana za upotrebu, nadamo se da će izolacija do tada proći.

Runkeeper – Za sve one koji se bave trčanje ili samo vole da trče, ovo je odličan izbor.

Zdravlje

Apple Covid-19 – U lepo spakovanoj aplikaciji u Korona virusu, imate mogućnost da saznate najnovije informacije u vezi sa globalnom epidemijom. Stalno se ažurira u skladu sa drugim izvorima informacija.

Zabava

TikTok – Još niste na TikToku?

Izvor: CNN

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: