Top50 Glas publike

50 najboljih domaćeg neta stižu i na digitalne kioske

Internet se menja, dolaze novi trendovi, stilovi nastupa, način na koji se kompanije predstavljaju i način na koji se vode kampanje. Već punu 21. godinu, PC Press nastoji da pomeri granice, da pratimo trendove, a da ipako Top50 nagrade dodelimo onima koji su ih zaista zaslužili. Uz sve poštovanje tradicije, ovoga puta uvedeni su i neki noviteti… ali više o tome u elektronskom i štampanom izdanju.

PCPress.rs Image

Da ne bude da smo mislili samo o Top50, tu je i detaljni izveštaj sa CES-a, fokusiran na najzanimljivije predstavljene proizvode. Zimski raspust jesmo produžili kako bismo u 2018. godinu ušli punim plućima i baterijama na 110 odsto, ali smo ipak našli vremena da za vas istestiramo veliki broj veoma zanimljivih noviteta.

PCPress.rs Image
S leva na desno: Honor 9, Samsung A8 i Wiko View Prime

Od ogromnih monitora, preko novih pametnih telefona koji pomeraju granice na koje smo dosad navikli, do mehaničke tastature koja nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Iako je ta tema popularnija u leto, pozabavili smo se i novim Noctua kulerima niskog profila, ali i nezaobilaznom temom kriptorudarenja u Srbiji.

Pročitajte i:  Naš TV studio

PCPress.rs Image

Hosting je velika tema koju smo naširoko i nadugačko obradili, a pored toga ubacili i priču o RS i SRB domenima, te sajber kriminalcima i praktičnoj primeni znanja programera.

PCPress.rs Image

Nezaobilazna teme je i ovoga puta bila GDPR regulativa, pa smo se potrudili da malo približimo novu Uredbu o opštoj zaštiti podataka koja na snagu stupa 25. maja ove godine. Kako će ova regulativa uticati na sve koji posluju sa državama članicama EU, i šta će se od toga primenjivati u Srbiji, čitajte u novom broju PC Press-a.

Aktuelni broj, te šestomesečnu ili godišnju pretplatu na “PC” možete obezbediti na:

http://prodavnica.pcpress.rs/

Besplatne aplikacije za čitanje digitalnih izdanja preuzmite sa adresa:

https://goo.gl/DbCF5G (Android)

Pročitajte i:  Face ID nije kreiran da podržava više korisnika

http://apple.co/1Hg4Csr (iOS)

Novi PC Press iz bilo kog browsera možete čitati i na:

http://pc-press.mwtatooine.net/

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: , , , , , , , , , , , , , , ,