BIZIT 2022

80 nagrada za Samsung na CES-u

Kompanija Samsung Electronics osvojila je 80 nagrada za inovaciju na Sajmu potrošačke elektronike CES 2015. Među CES nagradama za 2015. godinu su priznanje za najbolju inovaciju, 31 nagrada za najbolju kućnu zabavu i nagrade za povezane kućne tehnologije.

samsugn

Uređaje koji ulaze u CES-ov program inovacije ocenjuje sudijski žiri sastavljen od nezavisnih industrijskih dizajnera, inženjera i predstavnika medija koji ocenjuju izuzetan dizajn i projektovanje najmodernijih proizvoda potrošačke elektronike u 28 kategorija. Dodatne nagrade individualno dodeljuju vodeće medijske i industrijske organizacije koje prisustvuju događaju gde se među desetinama hiljada novih proizvoda predstavljenih ove godine posebno istakla Samsungova tehnologija.

„Samsung se i dalje fokusira na korisnika jer nudi prvoklasne i revolucionarne proizvode i servise u različitim kategorijama“, rekao je Gregori Li, predsednik i generalni direktor ogranka Samsung Electronics Severna Amerika.

Samsungovi nagrađeni proizvodi su iz sledećih kategorija: TV, sistema kućnog bioskopa, mobilnih telefona, tablet računara, kućnih aparata, softvera i kompjuterskih komponenti.

Facebook komentari:
Pročitajte i:  Samsung objavio update za Galaxy S7 i S8 seriju telefona
eFakture

Tagovi: , ,