AB Soft održao godišnje savetovanje i proslavio četvrt veka postojanja

Kompanija AB Soft je održala svoje tradicionalno savetovanje, obeleživši ujedno i 25 godina uspešnog postojanja.

ab

Preko 200 korisnika AB Soft poslovnih programa, partnera i predstavnika medija, okupilo se 9. decembra u hotel “M” u Beogradu, kako bi prisustvovali godišnjem savetovanju i proslavi povodom dvadesetpetogodišnjice rada AB Softa.  Predavanja su organizovana u dve sale. U Velikoj sali su posetiocima prezentovane izmene u Zakonu o PDV-u kroz AB Soft ERP I AB Soft web portal za zaposlene. Uvek aktuelna problematika u obračunu zarada, takođe je našla svoje mesto u rasporedu predavanja. Kao što to doba godine nalaže, nisu preskočena ni završna knjiženja u AB Soft aplikacijama.

Iskoristili smo pauzu da popričamo sa korisnicima AB Softa o njihovim utiscima vezano za korišćenje AB Soft programa i o samom savetovanju.

Kolege iz JKP Pogrebne Usluge (Marija Švabić, Đorđe Mićić i Snežana Juričić) su se pohvalili da koriste AB Soft rešenja već 18 godina i da ceo AB Soft doživljavaju kao drugu kuću.

JKP Pogrebne usluge: Marija Švabić, Đorđe Mićić i Snežana Juričić (s leva na desno)
JKP Pogrebne usluge: Marija Švabić, Đorđe Mićić i Snežana Juričić (s leva na desno)

Osim zadovoljstva podrškom istakli su i visoku funkcionalnost programa, naglasivši da su im Savetovanja korisna kako bi bili u toku sa zakonskim izmenama ali i razmenili iskustva sa drugim korisnicima.

Agropromet Bečej, Radoslav Siriški
Agropromet Bečej, Radoslav Siriški

Radoslav Siriški iz kompanije Agropromet Bečej, je korisnik AB Softovog Fipa, Fakta i Roka čak 11 godina. On ističe da programi pružaju velike mogućnosti, ali da korisnici često ne iskoriste sve te mogućnosti. “Zbog toga redovno idemo na Savetovanja” kako bismo još bolje savladali sve izazove u poslovanju”, naglašava gospodin Siriški.

Gospodina Branislava Brkića, direktora i osnivača kompanije AB Soft smo zamolili da uporedi situaciju sa onom kakva je bila 1990 kada je osnovan AB Soft: “25 godina je mnogo vremena. Tada nije bila nikakva hrabrost osamostaliti se, i dosta firmi je u to vreme nastalo. Tada je postojala jedna vrsta problema za preduzetnike, a danas su na sceni neki sasvim drugi problemi. Svi tražimo neko normalno okruženje, a možda najupečatljiviji problem današnjeg vremena jested a nije obezbeđena ravnopravna sredina za sve privredne učesnike. Mi se zaista trudimo, svoju prednost vidimo u stalnom usavršavanju i napredovanju. Izuzetno poštujemo svakog klijenta, trudimo se da svi komitenti budu zadovoljni i to je posao koji je stalan.”

Paralelno, u Maloj sali, predstavljena su AB Soft mobilna rešenja za Android uređaje koje je izazvalo veliku pažnju. Posle toga, predstavnici Micosofta su održali partnersko predavanje na temu Office 365 sa naglaskom na Office 2016, i SQL server novine.

Posetiocima su predstavljene i različite studije slučaja a skup je završen velikom nagradnom igrom.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , , , ,