BIZIT 2022

AB Soft rešenja za mobilne uređaje komercijalista na terenu

absoft Mobilni uređaji postaju nezamenljivi deo poslovanja komercijalista, kurira, magacionera, ali i svih onih delatnosti koje zahtevaju rad na terenu. Jedan od svetlih primera jeste implementacija rešenja za mobilne uređaje u podgoričkom preduzeću Ataco. Kreiranje i implementaciju rešenja je obavila domaća IT firma AB Soft:  
AB Soft je u preduzeću Ataco d.o.o u Podgorici u aprilu  mesecu implementirao svoje rešenje za mobilne uređaje za rad komercijalista na terenu, praćenje logistike i prodaje.

Ovaj deo softverske ponude AB Softa predstavlja Enterprise Mobile Solution (EMS) .Integrisanost AB Soft rešenja za mobilne uređaje omogućava korisnicima AB Soft ERP sistema da svojim kupcima i komintentima obezbede aktivni položaj u odnosu na poslovni sistem i postanu interaktivni deo poslovnih procesa i informacionog sistema.

Mobilne aplikacije za prodaju na terenu usko sarađuju sa komercijalnim procesima. Kroz ERP se formira lista komercijalista na terenu i, za svakog od njih, lista kupaca. Komercijalisti svakodnevno obilaze prodajne objekte kupaca i formiraju zaključnice. One se automatski prenose na centralni server, odakle se na osnovu njih odmah formiraju otpremnice i fakture. Roba se šalje istog ili narednog radnog dana.

U preduzeću Ataco d.o.o. u Crnoj Gori realizovan je rad 16 mobilnih sistema.

Za pokrivanje raznih aspekata poslovanja preduzeća, AB Soft je razvio preko 30 modula koji se izvršavaju na mobilnim uređajima. Oni predstavljaju nadogradnju ERPa i sastavni su deo jedinstvenog informacionog sistema.

Korišćenjem mobilnih softverskih paketa direktno povezanih na kompanijski ERP sistem preduzeće postaje efikasnije, izvršioci dobijaju pouzdano radno okruženje, performanse tima rastu, informacije postaju dostupnije i brže ulaze u proces obrade i generisanja daljih poslovnih akcija.
Izvor: AB Soft

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , ,