Top50 Glas publike

Academy of Modern Management 2013: Otvorena prijava za predavanja

Seminar Academy of Modern Management 2013, koji pomaže mladim ljudima punim ideja da postanu preduzetnici, beleži nove uspehe i ove godine dobija jednu novu dimenziju.

amm 2Edukacija je ove godine podignuta na jedan viši nivo, te je 18.11.2013. u prostorijama Privredne komore Srbije, održana tribina, pod nazivom „Idejom do posla, znanjem do uspeha“, na kojoj su se u ulozi predavača našli Nebojša Matić, Gordan Velev, Sanja Popović Pantić i Vladimir Prelovac. Različite teme o preduzentištvu sa aspekta prakse pomogle su edukaciji potencijalnih učesnika seminara.

Ono što je ključno za ovogodišnji Academy of Modern Management jeste da biznis ideje nisu jedini način na koji možete uzeti učešće u projektu. Ukoliko pokazujete interesovanje prema preduzetništvu, ali nemate konkretnu biznis ideju, možete biti učesnik seminara tako što ćete slušati predavanja. Prijava za slušanje predavanja otvorena je 03.12. i trajaće do 06.12.2013. godine. Tribina je bila dobar uvod za seminar, a na samom događaju očekuje vas još mnoštvo kvalitetnih predavanja, koja se tiču preduzetništva.

Predavanja i radionice, koje će trajati u toku prve nedelje seminara, od 09. do 13.12., održaće se u prostorijama Opštine Vračar, dok će se finale, 18.12. održati na mestu gde je sve i započelo, u prostorijama Privredne komore Srbije.

Ovogodišnji koncept Akademije, dodatno je unapređen u odnosu na sve prethodne godine. Prve nedelje događaja, 09. do 13.12., oko pedeset učesnika, starosti između 20 i 30 godina, učestvovaće u predavanjima i radionicama na najrazličitije teme koje se tiču preduzetništva. Potom će, 16.12. imati organizovane konsultacije, kako bi predstavili što bolje i inovativnije preduzetničko rešenje, nakon čega će ga, 18.12. i prezentovati i boriti se za prestižnu nagradu, koju pobedničkom timu daju ERSTE Banka, u vidu početnog kapitala za osnivanje biznisa u iznosu od 100.000 dinara, kao i Kancelarija za mlade, koja pobedničkom rešenju obezbeđuje prostor u Beograđanki za razvoj sopstvenog biznisa, u periodu od jedne godine. Takođe, realizaciju projekta podržavaju i Telekom Srbija, Hemofarm fondacija, Ernst & Young, Prelovac Media, Coca Cola Hellenic, Doncafe, Red Bull, DataStatus, Kancelarija za mlade grada Beograda, Timix, Puzzle, Nacionalna agencija za regionalni razvoj i opština Vračar.

Za sve dodatne informacije i prijavu za učešće na predavanjima, možete posetiti sajt projekta: http://amm.estiem.org.rs/ ili se obratiti Milici Pavićević putem e-maila: milica.pavicevic@estiem.org.

Agenda

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: ,