Top50 Glas publike

Adacta dovodi Qlik Sense Tour u Beograd

U organizaciji kompanija Adacta i Qlik 8. juna biće održan Qlik Sense Tour 2017, koji od maja do jula prođe kroz čak 55 zemalja. Kao i prethodne godine, učešće na događaju je besplatno, a govoriće se o trendovima kojima idu analitičke strategije u 2017. godini. Akcenat će biti stavljen na poslednja dostignuća iz domena vizuelne analitike i izveštavanja, koje rezultiraju potrebom da se što više ljudi poveže sa što više podataka i više ideja.

PCPress.rs Image

Pregršt izvanrednih govornika približiće vam ovu prilagođenu, moćnu, vizuelnu, analitičku aplikaciju, koja će raditi na način na koji vi želite i koja će vam pomoći da bolje oblikujete svoje poslovne odluke i maksimalno iskoristite moć poslovnih izveštaja.

Pored obraćanja predstavnika kompanije Adacta Beograd, ispred kompanije Qlik Marius Stoica će objasniti na koji način da struktuiranje vaših podataka bude prioritet u dinamičnom i promenljivom poslovnom okruženju, a biće predstavljene i poslednje inovacije u Qlik-u, kao i način na koji je Qlik cloud spreman za vizuelnu analitičku platformu. Svoja pozitivna iskustva sa Qlik Sense alatom će podeliti i rukovodioci kompanije Yumis, koji će na konkretnom primeru objasniti kako je uz pomoć kompanija Adacta i Qlik povećana profitabilnost ovog prehrambenog preduzeća, kroz praćenje svih značajnih podataka na dnevnom nivou. Nakon dvočasovnih predavanja BI stručnjaci kompanije Adacta održaće praktične Qlik Sense radionice na kojima će prijavljeni moći da oprobaju rad u ovom moćnom, analitičkom alatu.

Prijave na događaj možete obaviti preko linka PRIJAVA

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , ,