Adacta & QlikView – nova generacija poslovne inteligencije

U četvrtak, 26. septembra, u hotelu Hyatt Regency u Beogradu održana je konferencija pod nazivom »Adacta & QlikView – nova generacija poslovne inteligencije kao konkurentna prednost uspešnih kompanija«, u organizaciji Adacta Grupe i QlikTech-a, kompanije koja je zaslužna za razvoj inovativnog QlikView rešenja.

1377488_580555275339386_1545327203_nDogađaj je okupio oko 170 učesnika iz preduzeća različite veličine i delatnosti, a konferenciju je otvorio Andrej Fajfar, suosnivač Adacta Grupe, član uprave Adacta Holdinga, zadužen za Adactu Beograd, koji je pozdravio sve okupljene i zahvalio se na izuzetnom odzivu.

Sa onim što QlikView rešenje može da ponudi, prisutne su upoznali BI stručnjaci Adacta grupe, Anže Mis, rukovodilac BI odeljena, kao i Milan Listeš, BI konsultant.

QlikView koristi više od 26.000 korisnika u 100 zemalja sveta. QlikTech, kompanija koja ja razvila ovo rešenje, nalazi se na trećem mestu Forbes-ove liste 25 najbrže rastućih tehnoloških kompanija u Americi, uz prvoplasirane LinkedIn i Apple. Razlikuje se od ostalih rešenja pre svega po jednostavnoj instalaciji i korišćenju, kao i po veoma kratkom periodu u kome se investicija sama isplati.

Zahvaljujući svom »bottom-up« pristupu, ono stavlja poslovne korisnike na prvo mesto i omogućava im da kreiraju ad-hoc izveštaje iako nisu IT stručnjaci. Kako je QlikView moguće koristiti na svim uređajima, korisnici svoje analize i izveštaje mogu kreirati gde god i kad god to požele.

Više informacija o ovom rešenju možete pronaći na www.adacta.rs/qlikview.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: ,