BIZIT 2022

Adobe Max 2020 konferencija biće virtuelna i slobodna za praćenje

Kao i mnoge konferencije ove godine (koje nisu otkazane) i Adobe Max 2020 će biti održan u online, virtuelnoj formi. Kao dodatak, organizator je odlučio da ona bude potpuno besplatna za sve koji su zainteresovani da je prate. Događaj će početi 20. oktobra i trajaće tri dana, a registracija je već sada otvorena.

PCPress.rs Image

Na konferenciji će biti prikazani demoi i nove funkcije Adobe aplikacija, a očekuje se i da će prisustvovati poznate ličnosti. Ljudi koji se prvi prijave imaće šansu da osvoje majice i druge poklone, da unapred pripreme raspored praćenja više od 350 sesija, da rezervišu live chat sa instruktorima… U toku konferencije biće stream-ovano 56 sati sadržaja.

Unapređenja

Od prošlog Max događaja, Adobe je obezbedio neka unapređenja u svom ekosistemu, kao što je lakše deljenje Creative Cloud fajlova preko Gmail-a, a dozvolio je i nastavnicima da privremeno dele Creative Cloud pristup sa učenicima na daljinu. Ne treba zaboraviti ni veliki broj novih funkcija u Photoshop-u, kao i predstavljanje Photoshop camera aplikacije za iOS i Android uređaje.

Pročitajte i:  Zaposleni gube stotine sati na starinski način rada

Na predstojećem događaju očekuje se da će se prikazati nova Photoshop tagging opcija, koja će obezbediti lakše identifikovanje editovanih fotografija.

Izvor: Engadget

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , ,