Ikotek

Adobe Photoshop i Fresco Premium u jednom paketu

Vlasnici iPad uređaja imaju zbog čega da se raduju. Adobe je rešio da spoji Adobe Photoshop i Fresco Premium aplikacije u jedan paket, i to po ceni od svega 9,99 dolara mesečno.

photoshop i fresco zajedno

Nova cena i novo ažuriranje

Adobe je objavio da će i vlasnici Creative Cloud paketa moći da koriste Fresco Premium kao deo svog mesečnog paketa. Na njihovom zvaničnom blogu najavljeno je i ažuriranje za Photoshop za iPad, čime će biti uključena i Adobe-ova automatska aktivacija fontova, funkcija koja otkriva sve nedostajuće fontove u vašim datotekama. Biće objavljeni i tutorijali kako bi se oni koji se prvi put susreću sa funkcijama upoznali sa mogućnostima.

Adobe je ponudio sličan paket ovom i vlasnicima PC računara. Tako možete da pazarite Adobe Photoshop i Adobe Lightroom za 9,99 dolara mesečno. Što se tiče prvog paketa, on je za iPad izašao prošle godine i nije bio prihvaćen sa pozitivnim ocenama. Doduše, Fresco Premium prihvaćen je odlično, dok se to ne može reći za Adobe Photoshop, ali će ova akcija verovatno učiniti da korisnici imaju sada drugačiji pristup.

Izvor: The Verge

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: