BIZIT 2022

Air New Zealand: Mag marketinga

Air New Zealand je uradio jedan fantastičan i epski video kojim promoviše kako svoje usluge, tako i Novi Zeland i poslednji deo trilogije “Hobit”.

asfbsa

Deo postave koja je učestvovala u ovom legendarnom promo videu su Piter Džekson koji stoji iza Gospodara prstenova i trilogije Hobita, glumci Ilajdža Vud, Silvester Mekoj, Din O’Gorman i mnogi drugi. Zamisao je da se ovaj video pušta u avionima kao instrukcija prilikom leta, koji će pored podizanja svesti o bezbednosi i nasmejati putnike.

Sav rad i trud Dž. R. R. Tolkina da stvori svoj svet u kome je oživeo hobite, vilenjake, ljude i orke savršeno je komercijalizovan u sada šest delova. Što nije sprečilo marketinški tim Air New Zealand-a da se pozabavi i humorističkom stranom epohalne priče. Tako je svakom putniku približen Novi Zeland i učvršćena mu je reputacija zelenih polja Srednje zemlje (Mordor možemo ipak samo potražiti na platnu).

Untitled

I dok ovaj video vrlo polako postaje viral, sami se uverite u saradnju reditelja, glumca i čitave posade. Svakako da će vam ulepšati dan.

 

 

 

Facebook komentari:
SBB