TrendMicro

Ako tražite poseban i praktičan telefon Huawei nova 9 SE je vaš idealni izbor

Huawei ne prestaje da nas oduševljava sa novim, inovativnim uređajima, a jedan od njih je zasigurno i Huawei nova 9 SE. Čim je izašao znali smo da  je poseban i zato smo želeli da ga isprobamo.

PCPress.rs Image

Unikatan dizajn za svačiji ukus

Ono što nas je prvenstveno oduševilo na ovom telefonu jeste njegov dizajn, pomalo futuristički a opet sveden. Huawei nova 9 SE je telefon koji privlači pažnju. Dolazi u tri boje, Crystal Blue plavoj verziji koja se prelama iz najlepših letnjih boja od plave do narandžaste, a takođe dolazi u Midnight Black elegantno crnoj i Pearl White magično beloj boji.

Ono što nam je posebno privuklo pažnju je njegova udobnost dok ga držimo u ruci, iako je tanak nemate utisak da će iskliznuti i ispasti.

Kamera koja vam pruža najkvalitetnije fotografije

Na poleđini telefona se nalazi ono što ovaj telefon izdvaja od drugih, a to je modul sa dve kamere. Huawei nova 9 SE opremljen je sistemom AI Quad Camera od 108 MP, koji se sastoji od glavne kamere od 108 MP, ultraširokougaonog sočiva od 8 MP, Bokeh sočiva od 2 MP i makro sočiva od 2 MP. Uz ovakvu kameru možete zabeležiti svaki trenutak, i svaki kadar. Bilo da želite da ovekovečite zalazak sunca, napravite selfie ili grupnu fotografiju sa prijateljima – uvek možete računati na njegovu ultraširokougaonu kameru.

Pročitajte i:  Huawei predstavio novitete na događaju u Beogradu

Ako do sad niste imali naviku, ili niste voleli da se snimate, uz Huawei nova 9 SE ćete sigurno postati ljubitelj kamere i videa! Više nećete morati da brinete o montiranju i kadriranju jer Huawei nova 9 SE podržava kontinuirano snimanje s prednje i zadnje strane, što omogućava neprimetno snimanje iz različitih perspektiva i čuvanje snimaka kao jedan video, idealan za Tik Tok ili Instagram story. Kada se probudi vaša ljubav prema vlogovanju, svoje umeće možete unaprediti uz pomoć Petal Clip aplikacije, i zaista početi da kreirate kvalitetne video zapise.

Moćna baterija čini da je vaš telefon uvek uz vas

Ono što svako od nas želi kada kupuje telefon, pored dobre kamere i lepog izgleda je i jaka baterija. A Huawei nova 9 SE je besprekoran u tom pogledu. Zahvaljujući Huawei SuperCharge tehnologiji od 66 W, Huawei nova 9 SE može se napuniti od 0 do 100% kapaciteta baterije za 38 minuta.

PCPress.rs Image

Punjenje telefona može trajati koliko i vaše spremanje za posao i više nikada nećete morati da brinete ako ga niste stavili na punjenje u toku noći.

Pročitajte i:  Huawei nova 10 Pro – selfiji u novom sjaju

Aplikacije uz pomoću kojih stvarate magiju

Ono što nam je posebno bilo interesantno je istraživanje sveta aplikacija uz AppGallery i Petal Search. AppGallery ima 18 dostupnih kategorija aplikacija među kojima ćete pronaći sve što vam treba, a posebnu pažnju smo obratili na niz aplikacija koje će probuditi vašu kreativnost i koje će vam omogućiti da napravite fantastične video zapise i fotografije na vašem Huawei nova 9 SE telefonu. AppGallery je postao dostupan u preko 170 zemalja i regiona, dostižući 580 miliona aktivnih korisnika mesečno širom sveta. Pored AppGallery-ja, podršku vam pruža i Petal Search koji je okviru Huawei Mobile Services.

Ono što je posebno kod njega je sposobnost brzog i lakog skidanja aplikacija, a sam Petal Search je vrlo interesantan jer u sklopu njega imate ažurne najvažnije vesti dana, kao i aplikacije prilagođene vašim interesovanjima.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , ,