TrendMicro

Ako želite savršen televizor, imamo ono što tražite! Sniženi Hisense Laser TV je prava stvar!

Sve je počelo 2007. godine, kada su stručnjaci iz Hisense-a krenuli u intenzivnu potragu za tehnologijom koja bi dovela do poboljšanja postojećih LCD televizora. Rezultat ove potrage bio je jasan 2014. godine, kada su postali pioniri razvoja laserske TV tehnologije. Od tada podižu industrijske standarde i postavljaju nove trendove sa svakim novim modelom koji predstave na tržištu.

PCPress.rs Image

Danas je najnovija iteracija ove najsavremenije Hisense tehnologije ugrađena u njihov Ultrashort Throw Trichroma Laser TV. To je sofisticirana tehnološka inovacija, dostupna svima koji traže savršeno iskustvo kućnog bioskopa, a trenutno se nalazi na posebnom popustu. Umesto standarnde cene od 499.990 dinara, do kraja aprila možete da ga kupite po neverovatnih 349.990 dinara!

Zamislite da gledate svoj omiljeni film i da se nađete u sceni pored svog omiljenog glumca, ili da stojite pored fudbalskog terena dok vaš omiljeni tim igra ključnu utakmicu. Toliko ste blizu da možete videti svaki detalj, možete se osećati kao da su vaši omiljeni glumci ili igrači upravo u vašoj dnevnoj sobi. Ovo se postiže naprednim tehnologijama koje čine Hisense laserske televizore, obezbeđujući vrhunski zvuk i sliku uz kombinaciju laserske konzole ultra kratkog dometa, premijum ekrana i pametnog operativnog sistema.

Pročitajte i:  Čist vazduh uz veliki TV ekran

Impresivno I neverovatno stvarno – Veliki ekran od 100 inča

Laser televizor ultra kratkog dometa projektuje živopisnu i svetlu 4K sliku na ambijentalno osvetljen ekran dijagonale od 100 inča dizajniran za savršeno gledanje u bilo kojoj sobi u kući. Uživajte u vrhunski velikom televizoru i zadivljujućem iskustvu gledanja.

Vrhunski doživljaj bioskopa u domu – 4K Ultra-kratki Laser

4K Ultra HD donosi preko 8 miliona piksela da stvori potpuno novi svet na izuzetno velikom ALR ekranu. Slike su oštrije, svetlije i prikazane su u pravim bojama upravo onako kako je režiser zamišljao da ih vidite. Konzola za ultra kratki domet može projektovati sliku sa udaljenosti od samo 28,7 cm od zida, pružajući prirodnije iskustvo gledanja.

PCPress.rs Image

Prigrlite svetlost – X-Fusion ™ izvor laserskog svetla

Laserski izvor svetlosti plave boje naglašava oštrinu i preciznost slike sa zapanjujućim detaljima, istovremeno izbegavajući neželjeno raspršivanje svetlosti za što prirodnije iskustvo gledanja.

Za realistične slike – High Dynamic Range (HDR)

Visoki dinamički raspon (HDR) otvara čitav novi spektar boja i kontrasta, tako da možete uživati u zapanjujuće živahnoj slici sa neverovatnom dubinom i bogatim detaljima.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: ,