TrendMicro

Android Auto dolazi na Harley-Davidson motore

Android Auto je poslednjih godina postao obavezni deo većine automobila. Ali situacija sa motorciklima je bila potpuno drugačija. Međutim, zahvaljujući Harley-Davidson-u to će se izgleda promeniti.

PCPress.rs Image

Android motor?

Naime, ovaj poznati proizvođač motorcikala najavio je da planira da će neke od svojih postojećih modela „obogatiti“ sa ovim operativnim sistemom. Ovo se odnosi na modele Touring, Trike i CVO koji su proizvedeni od 2014. godine i koji poseduju kompanijski Boom! Box GTS infotainment sistem. Korisnici će moći da ga sami, ili uz pomoć ovlašćenih dilera nadograde na Android Auto. Za modele koji nemaju Boom! Box GTS, Harley-Davidson će ponuditi upgrade u obliku neophodnih uređaja koji će obezbediti istu funkcionalnost.

Takođe, ovaj proizvođač planira da, počev od sledeće godine, u pomenutim modelima motorcikala standardno ugrađuje Android Auto. To će vlasnicima ovih motorcikala omogućiti da koriste Google Maps, Assistant i da kontrolišu reprodukciju muzike, dok god su konektovani sa svojim telefonom na infotainment sistem.

Izvor: Engadget

Facebook komentari:
Pročitajte i:  Novi Android telefoni mogli bi biti moćniji od iPhone 14 Pro
SBB

Tagovi: , , , ,