Cove

Android notifikacije stižu na Windows 10 aplikaciju „Your Phone“

Bill Gates možda žali što je izgubio od Google-a u domenu mobilnih operativnih sistema, ali Microsoft nastavlja da radi na različitim projektima za Android. Upravo su lansirali Your Phone, aplikaciju koja prikazuje Android notifikacije sa telefona tako da ih možete videti direktno na svom desktopu. Prikazivaće nove poruke sa Whatsapp-a, Facebook-a, Twitter-a, Messenger-a i drugih aplikacija, a ako ih izbrišite na svom računaru, to će ih obrisati i na vašem telefonu, što je veoma korisno kada je ušteda vremena u pitanju.

PCPress.rs Image

Opcija je bila veoma očekivano ažuriranje za aplikaciju Your Phone, koja vam takođe omogućava da odgovorite na poruke i završavate druge obaveze. Povrh toga, Microsoft će u jednom trenutku isporučiti nešto što se zove „notification chasing“ za aplikaciju koja će vam omogućiti da kliknete na Android obaveštenja iz operativnog sistema Windows 10. Zatim će preslikati ekran vašeg telefona na monitor desktop računara i omogućiti vam da reagujete i preduzmete druge akcije, piše Thurrott.

Ova opcija je u Insider testiranju od aprila. Opcija je stigla do otprilike polovine računara i trebalo bi da bude omogućena svima za nedelju dana. Ako želite da isprobate, biće vam potrebno Windows 10 April 2018 ažuriranje ili kasnije, i možete da preuzmete najnoviju aplikaciju Your Phone ovde.

Pročitajte i:  I DuckDuckGo dozvoljava praćenje

Izvor: Engadget

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , ,