Top50 Glas publike

Angry Birds šampionat u Srbiji

AB 1 Nokia organizuje prvi Angry Birds šampionat u Srbiji ovog avgusta. U 8 velikih gradova širom Srbije, svi zainteresovani će imati priliku da pokažu svoje veštine u ovoj zanimljivoj igri za telefone sa ekranom osetljivim na dodir i tako pomognu simpatičnim a ljutim ptičicama da se oslobode napasnih zelenih prasića koji im stalno kradu jaja.

Najbolji igrači u svakom od gradova osvojiće vrednu nagradu – najnoviji Nokia X7 smart telefon, kao i pravo da učestvuju u superfinalu ovog šampionata u Beogradu, koje će se održati na trgu Nikole Pašića 27. avgusta. Pobednik finala će osvojiti i put na čuveni karneval u Rio de Žaneiru, za dve osobe.

Nokia potragu za pobednikom Angry Birds šampionata započinje u Beogradu, 5. i 6. avgusta (Trg Nikole Pašića) a potom u Subotici, 7. i 8. avgusta (Trg Slobode), Novom Sadu, 9. i 10. avgusta (Trg Slobode), Kragujevcu, 11. i 12. avgusta (Gradski trg), Čačku 13. i 14. avgusta (Trg Zorana Đinđića), Nišu 16. i 17. avgusta (Trg Kralja Aleksandra), Novom Pazaru 18 i 19. avgusta (Gradski trg) i Kruševcu 20. i 21. avgusta (Gradski trg).

Pročitajte i:  Nokia potpisala novi ugovor o 5G patentima sa Samsungom

Svi su dobrodošli i pozvani da se pridruže veselom Nokia Angry Birds društvu na trgovima. Za učešće u takmičenju, potrebno je obaviti registraciju preko stranice http://angrybirds.nokia.rs/ gde će dostupne biti i najnovije informacije o vremenu održavanja takmičenja.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , ,