Zebra

AOC predstavio novi ultra HD monitor

Vodeći se novim trendovima na tržištu monitora sa većim formatima ekrana i rezolucijom, AOC je lansirao 28-inčni monitor (71,1 cm) u2868Pqu sa visokom Ultra HD rezolucijom od 3840 x 2160 piksela pri 60 Hz brzini osvežavanja. Opremljen sa DisplayPort-om, HDMI (MHL) i USB 3.0 priključcima, ovaj sofisticirani monitor je potpuno ergonomski prilagođen korisnicima čime podjednako zadovoljava visoke standarde stručnjaka i zahtevne korisnike po iznenađujuće pristupačnoj ceni.

Više od 8 miliona piksela na 28-inčnom ekranu
Ultra HD

CAD / CAM stručnjake, arhitekte inženjere i privatne korisnike bez sumnje će obradovati izuzetno detaljna slika koju omogućava TN tehnologija ovog novog AOC monitora. Zahvaljujući Real 8-bit i FRC tehnologiji, ovaj monitor može prikazati više od milijardu boja, a uz Ultra HD rezoluciju (3840 x 2160), više od 8.290.000 piksela prikazuje u razmeri 16:9, što iznosi četiri puta veću količinu piksela Full HD ekrana. Od ovog AOC modela može se očekivati i 4K rezolucija sa brzinom osvežavanja od 60 Hz kao mogućnost gledanja brzih

video zapisa ili uživanje u dinamičnim igrama zahvaljujući odzivu piksela od samo 1 ms. Neće biti razočarani ni korisnici u svetlim okruženjima jer je ovaj UHD model ima osvetljenje 300 cd / m², dobro prilagođen za radna mesta s jarkim svetlom, a funkcijama slika-u –slici i slikom-po-sliku omogućava istovremeno gledanje slika iz različitih izvora signala, kao što su Blu-ray plejeri ili računari 4K rezolucije.

Ultra praktičan

Novi AOC monitor ujedno krasi klasični dizajn sa crnom površinom fine teksture. Kako bi omogućio potpunu ergonomsku fleksibilnost i maksimalno smanjio korsinicima naprezanje očiju i kičme, kućište pruža pametno upravljanje kablovima, funkcije poput okretanja i rotiranja od 90 ° kao i prilagođavanje visine od 130 mm. Ovaj monitor se može povezivati i putem svojih DisplayPort, HDMI, DVI i D-Sub priključaka, a nisu zaboravljeni ni ljubitelji Androida s obzirom da HDMI priključak nudi MHL (Mobile High-Definition Link) povezivanje čime se direktno prikazuje slika s pametnih telefona i tableta na velikom ekranu. Osim toga, AOC je opremio monitor s četiri USB priključka, svaki od 2.0 i 3.0, kao i nizom integriranih 3 W zvučnika. Kod ovog monitora AOC se pobrinuo i za jednostavno postavljanje u prostoru jer se može montirati i na VESA kompatibilne police i zidne nosače.

Kao i za sve svoje monitore, AOC nudi 3 godine garancije, a novi model dostupan je kod distributera AOC monitora po ceni od:

Cena modela u2868Pqu – 649 Eur (uključujući PDV)

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: ,