BIZIT 2022

APC NetShelter rekovi i Mikro data centri dobili Cisco sertifikaciju

Schneider Electric, lider u digitalnoj transformaciji upravljanja energijom i automatizaciji, najavio je da je APC NetShelter® SX sa pakovanjem Shock Packaging dobio Cisco Unified Computing System (UCS) sertifikaciju za preintegraciju u rek i transport. NetShelter SX linija proizvoda obuhvata 13 prekonfigurisanih SKU-ova sa pakovanjem Shock Packaging i hiljadama opcija za prilagođavanje pomoću fabričkih procesa za konfiguraciju i projektovanje prema narudžbini.

PCPress.rs Image

Schneider Electric, lider u digitalnoj transformaciji upravljanja energijom i automatizaciji, najavio je da je APC NetShelter® SX sa pakovanjem Shock Packaging dobio Cisco Unified Computing System (UCS) sertifikaciju za preintegraciju u rek i transport. NetShelter SX linija proizvoda obuhvata 13 prekonfigurisanih SKU-ova sa pakovanjem Shock Packaging i hiljadama opcija za prilagođavanje pomoću fabričkih procesa za konfiguraciju i projektovanje prema narudžbini.

Neki od najpoznatijih su svakako Micro Data Center Xpress SX 24U i 42U sa preintegrisanom celokupnom APC fizičkom infrastrukturom. Svi ovi proizvodi sada su sertifikovani da mogu globalno da se transportuju kao preintegrisani paket uz Cisco UCS servere.

APC, vodeći brend fizičke infrastrukture za edge data centre i integrisana IT rešenja, ovom sertifikacijom nudi partnerima i klijentima pouzdanost prethodno testirane, dokazane sistemske kompatibilnosti. Sertifikacija pruža dodatne mogućnosti za veću fleksibilnost i bržu implementaciju, čime se štedi vreme i novac.

„Ova sertifikacija je ključna za naše klijente zato što pruža sigurnost da su naši proizvodi sertifikovani za pošiljke koje unutra imaju opremu potencijalno vrednu milione dolara,“ rekao je Dave Johnson, EVP, IT divizija, Schneider Electric. „Schneider Electric je posvećen savezu sa kompanijom Cisco kako bismo osigurali da našim klijentima zajednički pružamo najkvalitetnija konvergirana rešenja koja su osnovni elementi edge tehnologije.“

Pročitajte i:  Schneider Electric: Najodrživiji modularni monofazni UPS prilagođen za Edge Computing

Cisco UCS, lider u konvergiranoj infrastrukturi, osnova je za NetApp FlexPod, Dell|EMC VBLOCK, IBM VersaStack, Pure Storage FlashStack i Microsoft Azure Stack zajedno sa hiperkonvergiranim rešenjem HyperFlex kompanije Cisco. Zahvaljujući ovoj sertifikaciji, sve ove konvergirane infrastrukture mogu da se transportuju u APC NetShelter SX rekovima sa pakovanjem Shock Packaging.

Višestruke prednosti za IT partnere i sistem integratore

Za IT partnere, kombinovano Micro Data Center rešenje kompanije APC štedi i dragocen prostor za integraciju i vreme tako što ne mora da se otpakuje, instalira i konfiguriše tokom procesa integracije.

„Tech Data je sa zadovoljstvom svedok ove proširene sertifikacije na APC NetShelter SX proizvode, zato što iz iskustva znamo da testiranje i pakovanje ispunjavaju najviše standarde kvaliteta,“ rekla je Maghen Hannigan, direktorka konvergiranih i data centar rešenja, Tech Data. „To nam sada omogućava da kreiramo istinski sveobuhvatna rešenja koja našim partnerima štede vreme za implementaciju i novac, a istovremeno uvećavaju vrednost koju pružamo u vezi sa konvergiranim data centar rešenjima.“

APC proizvodi prevazilaze 3E testove udruženja International Safe Transit Association

NetShelter SX sa pakovanjem Shock Packaging kompanije APC podvrgnut je strogim procedurama testiranja koje su opširnije od standardnih 3E testova udruženja International Safe Transit Association. Da bi dobila Cisco sertifikaciju, kompanija Schneider Electric ozbiljno je investirala u testiranje i analizu kako bi izmerili sile kojima je izložena oprema, kao i sposobnost proizvoda NetShelter da ih ublaži, što osigurava pouzdan transport.

Pročitajte i:  Kompanija ASEE (ASSECO SEE) donirala IT opremu FON-u

„APC by Schneider je savršena kompanija za partnerstvo u oblasti rešenja mikro data centara,“ rekao je Dan Hanson, stariji direktor, upravljanje UCS proizvodima, Cisco. „Našim udruživanjem učvršćujemo posvećenost pružanju vrhunskih Edge i IOT rešenja koja nude neprevaziđenu fleksibilnost, otpornost i koja se implementiraju najbrže do sada.“

Širok opseg opcija za širok opseg potreba klijenata

NetShelter SX porodica proizvoda, najsvestranije serversko rek kućište na svetu koje je prodato u preko milion jedinica, dolazi u širokoj gami visina, širina i dubina kako bi odgovorila na širok opseg potreba klijenata. Na primer, za kolokacijske implementacije izvan lokacije klijenta, IT menadžeri mogu da imaju potrebu za maksimalnim iskorišćenjem prostora pomoću viših rekova, na edge lokacijama će im možda biti potreban rek koji može da stane u orman ili ispod stola, dok na lokaciji firme IT menadžerima možda više odgovaraju širi ormani zbog lakšeg pristupa i održavanja.

Ova sertifikacija takođe pokriva prilagođavanje NetShelter SX rekova sa pakovanjem Shock Packaging tako da klijenti i partneri mogu da odstupe od kataloga, kao što je integracija neophodnih APC dodataka ili prilagođavanje rekova prepoznatljivim bojama, a da sve vreme budu spokojni znajući da je cela porodica proizvoda sertifikovana.

Pročitajte i:  PowerIT konferencija 2022. u organizaciji Schneider Electric HUB

APC sada nudi više opcija za preintegraciju Cisco UCS rešenja u APC rek infrastrukturu i njihov transport, što partnerima pruža sveobuhvatno rešenje, a krajnjim korisnicima „plug and play“ iskustvo, bez gubljenja UCS garancije. Pakovanje Shock Packaging koje može ponovo da se koristi ispunjava industrijske standarde za transport ISTA 3E, štiteći ormane sa IT opremom težine do 900 kg za pouzdan utovar, transport, istovar i implementaciju.

Za mogućnost upravljanja tolikog broja okruženja, Cisco i Schneider Electric pružaju EcoStruxure™ IT platformu sa integracijom rešenja Cisco UCS manager, što može da pojednostavi upravljanje podacima i da pruži uvid u infrastrukturu napajanja u okviru dve platforme kroz jedno stakleno okno.

Posetite APC stranicu saveza kako biste saznali više o tome kako APC i Cisco sarađuju na kreiranju rešenja koja pokreću napredne tehnologije data centara. Više informacija o NetShelter SX liniji proizvoda potražite na zvaničnoj stranici.

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: , , , , , ,