Apex Legends Mobile uskoro u 10 zemalja

Apex Legends Mobile stiže sledeće nedelje, i to samo za 10 zemalja koje uključuju Australiju, Novi Zeland, Argentinu, Kolumbiju, Indoneziju, Maleziju, Meksiko, Peru, Filipine i Singapur.

Apex Legends Mobile uskoro u 10 zemalja

Apex Legends Mobile zahteva bolje performanse mobilnih telefona

Početni spisak mobilnih likova uglavnom se drži onih dostupnih kada je Apex Legends lansiran 2019. godine, iako će Octane koji se brzo kreće takođe biti opcija. Respawn je naglasio da nećete videti unakrsnu igru sa platformama koje nisu mobilne. Trebaće vam najmanje iPhone 6s da biste igrali na iOS-u, dok će korisnicima Android-a biti potrebno 3 GB RAM-a i podrška za OpenGL 3.0 ili noviju grafiku. Programeri su fokusirali svoje Android optimizacije na popularne brendove kao što su Samsung, Oppo i Xiaomi.

Ograničeni debi može biti frustrirajući ako ste željni da igrate Fortnite ili PUBG alternativu. Međutim, razumljivo je zašto postoji oprezan pristup. Apex Legends je jedna od retkih battle royale igara koja uživa trajni uspeh, a debi na mobilnim uređajima predstavlja veliku priliku da se proširi domet naslova. Pažljiva premijera mogla bi biti ključna za takmičenje sa drugim konkurentima i održavanje Apex-a u centru pažnje u godinama koje dolaze.

Izvor: Engadget

Facebook komentari:
PC Press Studio

Tagovi: